Suri Cruise:

Se, så stor hun har blitt!

Katie Holmes og Tom Cruises datter har for lengst blitt tenåring.

MOR OG DATTER: Katie Holmes og datteren Suri ute i New Yorks gater i juni. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
MOR OG DATTER: Katie Holmes og datteren Suri ute i New Yorks gater i juni. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Katie Holmes (42) fikk sitt store gjennombrudd da hun 20 år gammel, da hun var å se i tv-dramaet «Dawson's Creek».

Hun ble senere en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og fikk ytterligere oppmerksomhet da hun i 2006 giftet seg med ingen ringere enn «Mission Impossible»-stjernen Tom Cruise (59).

Samme år fikk de også datteren Suri Cruise (15), som det opp gjennom årene har vært stor interesse for.

15-åringen har nemlig vokst mye de siste årene, og nye bilder av tenåringen viser hvor lik hun nå er blitt moren sin.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Stadig fotografert

Suri har blitt fotografert i New Yorks gater en rekke ganger i løpet av de siste månedene - og det er liten tvil om at hun nesten er prikk lik sin egen mor, da Katie var på datterens alder.

I april ble kjendisdatteren fotografert mens hun var ute og nøt en is sammen med venner på bursdagen sin. Iført sneakers, dongeribukse og en hvit topp under en skinnjakke, var det nesten som å se en ung Katie Holmes sprade rundt.

15 ÅR: Suri Cruise fotografert på 15-årsdagen sin i april. Foto: BrosNYC/BACKGRID/NTB
15 ÅR: Suri Cruise fotografert på 15-årsdagen sin i april. Foto: BrosNYC/BACKGRID/NTB Vis mer

I slutten av mai ble hun observert og fotografert i New York sammen med moren sin, som hun snart har vokst igjen.

Suri gikk med håret oppsatt, iført en rosa croppet t-skjorte til fargerike joggebukser. Katie på sin side hadde en lett skjorte og jeans, og både mor og datter brukte munnbind for å skåne seg selv og andre mot smitte.

LIKE: Suri og Katie gikk nesten synkront da de ble fotografert i New York i mai. Foto: BACKGRID/NTB
LIKE: Suri og Katie gikk nesten synkront da de ble fotografert i New York i mai. Foto: BACKGRID/NTB Vis mer

Som tvillinger

Etter hvert som den 15 år gamle kjendisdatteren var vokst, har internasjonale medier stadig sammenlignet henne med moren.

I 2019 gikk InStyle så langt som å kalle Suri og Katie «tvillinger». Today omtalte datteren som Katies look-a-like i 2017. Ser man på gamle bilder av Katie Holmes kan man enkelt se likheten, til tross for at Suri også ligner sin far, Tom Cruise.

UNG: Unge Katie Holmes (nummer to fra venstre). Her avbildet sammen med Joshua Jackson, James Van Der Beek og Michelle Williams i «Dawson's Creek». Foto: Moviestore/REX/NTB
UNG: Unge Katie Holmes (nummer to fra venstre). Her avbildet sammen med Joshua Jackson, James Van Der Beek og Michelle Williams i «Dawson's Creek». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Den 42 år gamle skuespilleren uttalte seg om sin eneste datter i et intervju med InStyle tidligere i år.

- Jeg elsker henne så mye. Mitt største mål har alltid vært å dyrke individualiteten hennes. Å sørge for at hun alltid er seg selv hundre prosent og er sterk og selvsikker, skal Katie ha uttalt, ifølge Hello! Magazine.

- Passer sammen

Hollywood-stjernen har også uttalt seg om forholdet til datteren i et intervju med britiske Elle.

Da snakket hun blant annet om hvordan det føltes å bli mamma i en alder av 27.

- Jeg var glad for å bli mor i 20-årene. Det har vært fint at aldrene våre har passet sammen. Hvordan skal jeg si det? Hver alder barnet mitt har vært i, har vært en god match med alderen min. Vi vokste mer eller mindre opp sammen, sa Katie den gang.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes», som for øyeblikket ligger på topplista på Netflix. Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Det var Katie som søkte om skilsmisse fra eksmannen i 2012. Tom Cruises sterke forhold til den omstridte scientologi-bevegelsen skal ha vært en av hovedgrunnene til at hun ville ut av ekteskapet.

Hun ønsket nemlig ikke at Suri skulle vokse opp med den kontroversielle kirkens tro.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter, uttalte advokaten hennes da bruddet ble bekreftet.

LES OGSÅ: - Ønsker ikke et forhold med ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer