STOLT: Det var en tydelig stolt Jessica Alba som tok med den supersøte datteren ut i Hollywood søndag. Foto: Stella Pictures
STOLT: Det var en tydelig stolt Jessica Alba som tok med den supersøte datteren ut i Hollywood søndag. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så stor hun har blitt!

Filmskjønnheten tok med datteren på søndagstur...

SEHER.NO: I juni i fjor ble skuespillerinnen Jessica Alba (28) mamma for første gang til Honor Marie (1). 

Den første tiden etter fødselen vernet Alba og ektemannen Cash Warren (30) svært godt om den lille datteren, men i det siste har familien stadig oftere latt seg avbilde i diverse sammenhenger. 

Søndag tok Alba - som nylig ble kåret til verdens syvende beste kjendismamma - med seg datteren på en gåtur i Hollywood.

Sammen med ektemannen, så de tre ut til å storkose seg i solen, og det er tydelig at Alba og Warren setter pris på familietilværelsen sammen med datteren som vokser i rekordfart.


Filmskjønnheten har i det siste vært opptatt med innspillingen til den romantiske komedien "Valentine's Day", hvor hun spiller mot kjekkasen Ashton Kutcher (31). Filmen er ventet på amerikanske kinoer i 2010.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kåret til verdens beste kjendismamma