ENDELIG MOR: Nicole opplevde to tunge spontanaborter mens hun var gift med Tom Cruise, men i fjor ble hun og Keith Urban foreldre til lille Sunday Rose. Her er den lille familien fotografert sammen i New York i forrige uke. Foto: All Over Press
ENDELIG MOR: Nicole opplevde to tunge spontanaborter mens hun var gift med Tom Cruise, men i fjor ble hun og Keith Urban foreldre til lille Sunday Rose. Her er den lille familien fotografert sammen i New York i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Se, så stor hun har blitt!

Hollywoodparet viste stolt fram "mirakelbarnet" sitt...

SEHER.NO: I juli i fjor ønsket Nicole Kidman (42) og ektemannen Keith Urban (41) deres førstefødte, lille Sunday Rose (1), velkommen til verden.

Kidman hadde slitt barnløshet i flere år før hun fikk datteren, og at Hollywoodparet nå er stolte av det lille nurket, er det ingen tvil om.

Tirsdag tok Keith med seg datteren - som vokser i rekordfart - ut på tur i New York, og han hadde kledd på henne godt for november-kulden. Sunday Rose var for anledningen iført de populære vinterskoene "Uggs", samt en godt fôret hettejakke.

Dagen før var 1-åringen også med foreldrene ut på tur i storbyen. Da hadde kjendisparet pyntet opp datteren i et søtt antrekk med matchende sløyfe i håret.

Da Sunday Rose ble født, valgte Kidman og Urban, ulikt svært mange andre nybakte Hollywoodforeldre,å ikke selge bilder av datteren til tabloidene. Og det var først i november i fjor, da Nicole gjestet "The Oprah Winfrey Show" at offentligheten fikk se et ordentlig bilde av den lille gullklumpen.

Nicole har tidligere fortalt at Sunday Rose er som et mirakel for henne, ettersom hun i mange år slet med å bli gravid og har gjennomgått flere spontanaborter.

- Det er derfor Sunday Rose er vår lille mirakelbaby, hun et lite mirakel.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Jeg har utforsket sex-fetjisjer