GJØR SOM MOREN: Dannielynn Smith kledd i en trendy liten rosa Guess hettegenser. Et merke Anna Nicole frontet mens hun levde.  Foto: Stella Pictures
GJØR SOM MOREN: Dannielynn Smith kledd i en trendy liten rosa Guess hettegenser. Et merke Anna Nicole frontet mens hun levde. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se, så stor hun har blitt!

Anna Nicole Smiths datter har blitt en liten fashionista.

Publisert
SEHER.NO: Lille Dannielynn Birkhead (5) mistet sin 39 år gamle mamma Anna Nicole Smith da hun bare var fem måneder. Den verdenskjente blondinen døde nemlig av overdose i 2007.

I månedene etter dødsfallet herjet diskusjonen om hvem som var den lille babyens pappa, men etter å ha gjennomført en DNA-test, ble det kjent at Larry Birkhead (39) var faren.

Etter dette har Dannielynn vokst opp i trygge omgivelser nettopp hos Birkhead.

Denne uken var far og datter på bytur i solfylte West Hollywood, og den lille 5-åringen var kledd i en trendy liten rosa Guess hettegenser. Et merke Anna Nicole frontet mens hun levde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik tjente han 100 millioner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer