Harper Beckham:

Se, så stor hun er blitt!

Beckham-datteren vokser opp i rekordfart.

SYV ÅR GAMMEL: Harper Seven Beckham har allerede rukket å bli syv år, og benket seg på første rad sammen med resten av familien på morens motevisning i London i helgen. Foto: NTB Scanpix
SYV ÅR GAMMEL: Harper Seven Beckham har allerede rukket å bli syv år, og benket seg på første rad sammen med resten av familien på morens motevisning i London i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli i fjor var det syv år siden Beckham-familiens yngste medlem kom til verden, nemlig den mye etterlengtede datteren Harper Seven Beckham (7).

Superparet Victoria (44) og David Beckham (43) hadde nemlig bare gutter fra før, og var overlykkelige da de fant ut at deres fjerde barn kom til å bli en jente.

Det tidligere Spice Girls-medlemmet har de seneste årene opparbeidet seg et stort navn innenfor motebransjen som klesdesigner for sitt eget merke, og da hun i helgen viste klærne sine under London Fashion Week, var hele familien på plass, som vanlig.

Fin frisyre på første rad

Den verdenskjente familien satt benket på første rad under motevisningen, og alle de fire barna til Victoria og David var til stede.

Harper fulgte spent med på mamma Victorias moteshow sammen med storebror Brooklyn (19) og kjæresten Hana Cross (22), Romeo (16), Cruz (13) og pappa David.

SAMLET: Hele familien Beckham stilte opp for mamma Victoria på motevisningen hennes under London Fashion Week. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Hele familien Beckham stilte opp for mamma Victoria på motevisningen hennes under London Fashion Week. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STJERNELAG: Beckham-familien viste sin støtte til Victoria under visningen, og fikk selskap av Hana Cross (t.v.) og Anna Wintour (ytterst t.h.). Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Beckham-familien viste sin støtte til Victoria under visningen, og fikk selskap av Hana Cross (t.v.) og Anna Wintour (ytterst t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

I tillegg var motelegende og Vogue-redaktør Anna Wintour (69) til stede under visningen, og hun så ut til å nyte selskapet.

Den ikoniske frisyren til Wintour matchet for øvrig bobfrisyren til lille Harper, som virkelig har vokst til den siste tiden. Borte er de lange lokkene til syvåringen, til fordel for en sveis med stilig lugg - ikke helt ulik den nye frisyren til Kardashian-datter Penelope Disick (6).

Motemagasinet ELLE er blant mediene som har bitt seg merke i Harpers frisyre, og publikasjonen skryter av sveisen hennes - og sammenligner henne med 1920-tallsstjernen Louise Brooks, som var berømt for sin bobfrisyre.

Artikkelen fortsetter under bildene.

LEGENDE: Vogue-redaktør og motelegende Anna Wintour så ut til å kose seg sammen med David og Harper. Foto: NTB Scanpix
LEGENDE: Vogue-redaktør og motelegende Anna Wintour så ut til å kose seg sammen med David og Harper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FOR FIRE ÅR SIDEN: Harper og resten av Beckham-familien har sittet på første rad sammen med Anna Wintour tidligere - som her på moteuken i New York i februar 2015. Den gang hadde Harper derimot langt hår. Foto: AP/ NTB scanpix
FOR FIRE ÅR SIDEN: Harper og resten av Beckham-familien har sittet på første rad sammen med Anna Wintour tidligere - som her på moteuken i New York i februar 2015. Den gang hadde Harper derimot langt hår. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Passer på lillesøster

De tre sønnene til Victoria og David elsker rollen som storebrødre, og søte Harper skal være familiens lille favoritt. Den tidligere fotballstjernen har tidligere fortalt at de tre brødrene er nokså overbeskyttende overfor den lille jenta.

Den kjekke H&M-modellen tror han også vet hvordan det vil bli i fremtiden, når familiens yngste skal begynne å treffe gutter.

- Hun har tre brødre som kommer til å følge henne, tre brødre som vil spise sammen med henne og tre brødre som vil ledsage henne hjem igjen, der hun har en pappa som venter på henne, har David Beckham sagt - sikkert noe spøkefullt - til Access Hollywood, ifølge Daily Mail.

Mange kjente personligheter på filmfestivalen i Cannes. Victoria Beckham var en av de mest kjente personlighetene på festivalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Hyllet av familien

Som tidligere nevnt feiret Harper syvårsdagen sin i fjor sommer. Dagen ble selvfølgelig feiret med brask og bram, noe familien hennes dokumenterte godt ved å overøse henne med kjærlighet på sosiale medier.

Mamma Victoria startet sin hyllest av datteren ved å dele et bilde av seg selv, Harper og Romeo på Instagram med følgende melding:

- Gratulerer med dagen, min lille jente. Vi elsker deg så høyt. Mange kyss fra mamma, pappa, Brooklyn, Romeo og Cruzie.

Videre fulgte storebror Romeo, som er åtte år eldre enn Harper, opp med denne søte hilsenen:

- Jeg kan ikke tro at du er syv år nå, Harper!! En så stor jente. Vi elsker deg alle så utrolig masse og jeg kunne ikke bedt om en bedre søster!! Elsker deg så høyt og håper du har en kjempefin dag.

Ny frisyre

I etterkant av bursdagen delte den suksessrike motedesigneren flere bilder av datteren der hun viste frem sin helt nye bobfrisyre.

«Hårklipp for jenta vår», skrev hun til bildene.

Sveisen er prikk lik frisyren Victoria selv hadde da hun var medlem i jentegruppa Spice Girls på 90-tallet.

MED BOB: Victoria Beckham med bobfrisyre i januar 1998, da hun og David Bevkham kunngjorde sin forlovelse. Foto: AP/ NTB scanpix
MED BOB: Victoria Beckham med bobfrisyre i januar 1998, da hun og David Bevkham kunngjorde sin forlovelse. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge People klippet 44-åringen en såkalt «bob» allerede i 1998, like før jentegruppa skulle spille inn musikkvideoen til låten «Stop».

Victoria Beckham har flere ganger i ettertid gått tilbake til frisyren, blant annet i 2000 og 2006.

Flere kommenterte likheten mellom mor og datter i kommentarfeltet til bildet.

«Dere er prikk like», skrev flere Instagram-brukere.

Elsker Spice Girls

Det er usikkert om den søte syvåringen har kopiert morens hårklipp fra 90-tallet, men for bare et par uker siden kunne Victoria Beckham røpe at datteren er stor fan av Spice Girls.

Da den berømte familien var på ferie i Indonesia, delte Victoria nemlig en video på Instagram av seg selv og datteren mens de så på filmen «Spice World» fra 1997, en musikk-komedie som omhandlet den berømte jentegruppa.

Ifølge People er det kun ett år siden vesle Harper fikk vite om morens fortid som popstjerne.

Se, så stor hun er blitt!

«Når du finner ut at moren din var en popstjerne», skrev hun til et bilde av Harper som satt overfor fem Spice Girls-dukker.

LES OGSÅ: - I hardt vær etter nytt bilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer