SISTE TRIMESTER: Naomi Watts har termin i desember, og hun er i siste del av svangerskapet. I en lilla satengkjole ble den store magen helt skinnende.  Foto: Stella Pictures
SISTE TRIMESTER: Naomi Watts har termin i desember, og hun er i siste del av svangerskapet. I en lilla satengkjole ble den store magen helt skinnende. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se så stor hun er blitt!

Stjernen glitrer i siste del av svangerskapet.

SEHER.NO: Skuespillerparet Naomi Watts og Liev Schreiber venter sitt andre barn i desember. Nylig kom paret på visningen av filmen Filth and Wisdom i New York, og Naomi nærmest strålte av sunnhet og friskhet.

Den 40 år gamle britisk-australske King Kong-stjernen er i det som kalles siste trimester av svangerskapet, altså de tre siste månedene, noe som for mange kan være en tung tid. Men Naomi sies å trene jevnlig med personlig trener og holder seg i god form, selv om hun allerede er mamma til ett år gammel Alexander.

Den lilla satengkjolen hun bar på filmvisningen virkelig fremhevet kulen på magen og hun og ektemannen så ut til å glede seg stort til familieforøkelsen.

Det er tidligere blitt avslørt at paret venter en gutt til, og paret ønsker et tradisjonelt navn til nykomlingen.

- De ønsker å gi ham et tradisjonelt navn som Rhys eller Dylan, sier en kilde til bladet In Touch Magazin.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Puppene i full blomst