Se, så stor hun er blitt!

Nicole Kidman viste fram sin nye hjerteknuser.

MOR OG DATTER: Nicole Kidman passet godt på vesle Faith Margaret da de ankom LAX-flyplassen i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Nicole Kidman passet godt på vesle Faith Margaret da de ankom LAX-flyplassen i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Nicole Kidman (44) har holdt en lav profil etter at hun i desember ble mor til datteren Faith Margaret (6 mnd.) ved hjelp av surrogatmor.

Men onsdag viste Kidman - som tidligere i år spilte i filmen «Just Go With It» - fram sin lille hjerteknuser da hun sammen med ektemannen Keith Urban (43) og parets første datter Sunday Rose (3) ankom LAX-flyplassen i Los Angeles etter en tur til Kidmans hjemland Australia.

Kidman skal nå være i full gang med skuespillerkarrieren igjen, etter å ha tatt seg et halvt års fri i kjølvannet av fødselen til vesle Faith Margaret.

Og kanskje følger den lille jenta - som er oppkalt etter Kidmans bestemor - i sin berømte mammas skuespillerfotspor når hun vokser opp?

Den lille jenta så i hvert fall ikke ut til å ha noe i mot oppmerksomheten fra fotografene som ventet utenfor inngangen til flyplassen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg var ødelagt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer