Se, så stor hun er blitt!

Pia Glenne innrømmer at folk ikke lenger kjenner henne igjen.

<strong>BLITT STOR:</strong> Pia Glenne var seks år gammel da hun ble Stabburets leverposteijente i 2003. I dag er hun 15 år gammel, og klar for å la noen andre pryde den gule boksen...
BLITT STOR: Pia Glenne var seks år gammel da hun ble Stabburets leverposteijente i 2003. I dag er hun 15 år gammel, og klar for å la noen andre pryde den gule boksen... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Pia Glenne (15) fra Drøbak var seks år gammel, ble hun den aller første jenta som prydet den gule leverposteiboksen til Stabburet.

Det var Pias mor, Cecilie Lindemark Glenne, som meldte datteren på Stabburets konkurranse i 2003. 15-åringen har bare gode minner fra tiden som «Leverposteijenta».

- Det har vært veldig morsomt. Også vant jeg tur til Paris, til Disneyland! Men etterhvert har det jo blitt en vane å se meg selv i butikken. Og det er ingen som kjenner meg igjen nå lenger akkurat, forteller en blid Pia til Seher.no.

Og nå er det klart for en ny konkurranse, der Stabburet jakter på både en leverposteijente og en leverposteigutt. Det synes Pia er helt greit.

- Ja, det er på tide å få en ny leverposteijente nå, sier hun til Seher.no.


Sammen med Jon Hagen, som har vært avbildet på boksen - som «leverposteigutt» - like lenge som henne, skal Pia nå sitte i juryen i den nye konkurransen. Hun forteller at hun gleder seg, og tror det blir kjempegøy å være med og velge ut de nye ansiktene til leverposteiboksene. Med over åtte års «erfaring» som leverposteijente, er Pia klar på hva hun vil se etter hos deltagerne.

- Å ha et stort smil og være naturlig, det er det viktigste, understreker hun.

Stabburet produserer omtrent 20 millioner bokser leverpostei i året, som ender opp på 120 millioner brødskiver. Om du ønsker å melde på barnet ditt i den store konkurransen, kan du gjøre det HER!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Slanking handler kun om viljestyrke   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer