Se, så stor hun er blitt!

Kjendisparets datter er ikke lenger en liten baby.

LA UT BILDE: Abbey Crouch markerte datterens ett-års dag med å legge ut et bilde av henne på sin Twitter-side. Foto: Stella Pictures
LA UT BILDE: Abbey Crouch markerte datterens ett-års dag med å legge ut et bilde av henne på sin Twitter-side. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Abbey Crouch (26) har aldri lagt skjul på at hun stortrives i mammarollen, etter at hun for ett år siden fødte datteren Sophia.

14. mars fylte den lille hjerteknuseren ett år, et øyeblikk Abbey stolt delte med fansen.

- Her er hun, den lille bursdagsjenta. 1 år i dag, skrev hun under bildet hun la ut på sin offisielle Twitterside.


Med en pappa - fotballstjernen Peter Crouch (31) - som er hele 2,01 meter ligger alt til rette for at Sophia kan bli en langstrakt kvinne når hun blir eldre.

Allerede i august hevdet avisen The Sun at Sophia var hele 71 centimeter høy, noe som kan bety at hun fullt utvokst blir over 1,82 meter.

- Hun er allerede like lang som babyer som er dobbelt så gamle som henne, sier en ekspert til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har fått en kjempebaby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer