Se, så stor hun er blitt!

Sju år etter at «Krokodillejegeren» Steve Irwin døde på jobb, følger datteren i samme fotspor.

SEKS ÅR SIDEN: Det er mer enn seks år siden Steve Irwin omkom da han ble stukket av en piggrokke. Da var Bindi åtte år gammel. Nå er hun blitt 14, og får skryt av Hollywood-mediene. Foto: All Over Press
SEKS ÅR SIDEN: Det er mer enn seks år siden Steve Irwin omkom da han ble stukket av en piggrokke. Da var Bindi åtte år gammel. Nå er hun blitt 14, og får skryt av Hollywood-mediene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Krokodillejegeren» Steve Irwin døde i 2006, da han ble stukket av en piggrokke i hjertet under en svømmetur.

Irwin døde under innspillingen av datteren, Bindi Irwin, sin TV-serie. På den tiden var Bindi kun åtte år gammel.

Nå har hun rukket å bli 14, og viste seg fram for kameraene i Sydney i helgen.

«Hun vokser opp så fort! Steve Irwins eneste datter ser så mye eldre ut, og er kjempevakker», skriver RadarOnline.com om bildene.

Bindi følger i farens fotspor, og er i ferd med å skaffe seg en karriere innen underholdning i Australia.

Hun har blant annet skaffet seg en av hovedrollene i familiefilmen «The Return To Nim's Island».

Hele Australia var i sorg etter at TV-stjernen Steve Irwin døde i september 2006. Daværende statsminister, John Howard, sa følgende til pressen ifølge VG etter at dødsfallet var kjent:

- «Krokodillejegeren» Steve Irwin var en unik person som bragte glede til millioner av mennesker over hele verden. Han var en vidunderlig person. Han var en lidenskapelig miljøverner. Han bragte glede og underholdning og spenning til millioner av mennesker.

LES OGSÅ: Bindis slangeshow
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer