Se, så stor hun er blitt!

Jessica Simpson feiret datterens treårsdag på Instagram - tre dager for sent.

STOLT MAMMA: Sangstjernen Jessica Simpson markerte datteren Maxwell Drew sin treårsdag med dette søte Instagram-bildet. Selv om det lille sjarmtrollet ikke var planlagt, er hun utvilsomt mammas øyensten. Foto: Instagram
STOLT MAMMA: Sangstjernen Jessica Simpson markerte datteren Maxwell Drew sin treårsdag med dette søte Instagram-bildet. Selv om det lille sjarmtrollet ikke var planlagt, er hun utvilsomt mammas øyensten. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 1. mai 2012 ble popstjernen Jessica Simpson (34) mamma for første gang.

Dengang kunne hun og ektemannen Eric Johnson (35) ønske datteren Maxwell Drew (3) velkommen til verden.

Før helgen fylte det lyshårede sjarmtrollet tre år, og mandag markerte mamma Jessica den store dagen på Instagram-kontoen sin - riktignok tre dager på etterskudd.

Sangerinnen, som også er mamma til sønnen Ace Knute (22 mnd.), delte et søtt bilde av henne og datteren i penklær. Og tobarnsmoren synes tydeligvis at årene siden datterens fødsel har flydd av gårde.

Saken fortsetter under bildet.

«1. mai fylte min Maxi Drew tre år... Jeg er i fullstendig fornektelse», skrev den omdiskuterte stjernen til bildet.

Jessica, som giftet seg med Eric sommeren 2014, har aldri lagt skjul på at hun elsker familielivet. Og parets førstefødtes bursdag er utvilsomt en helt spesiell merkedag.

- Eric og jeg er estatiske over å kunne offentliggjøre at vår babyjente Maxwell Drew Johnson har kommet til verden. Vi er så taknemmelige for all kjærlighet, støtte og bønner vi har mottatt. Dette har vært den største opplevelsen i våre liv, uttalte Jessica etter at datteren var født.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: Jessica Simpson, sønnen Ace Knute, ektemannen Eric Johnson og datteren samlet på et arrangement i Dallas, Texas i november 2014.  Foto: Afp
FIN FAMILIE: Jessica Simpson, sønnen Ace Knute, ektemannen Eric Johnson og datteren samlet på et arrangement i Dallas, Texas i november 2014. Foto: Afp Vis mer

Planla ikke barna

Det nye bildet av den stolte tobarnsmoren og datteren hennes, har høstet mange bursdagsgratulasjoner og rosende kommentarer på Instagram.

Instagram-fansens tone var en ganske annen på Jessica Simpsons profil i fjor, da hun delte bilder av at ektemannen lekte med barna ved å kaste dem i været.

«Hva i helvete tenker dere på?! Synes dere det er herlig? Dere burde sjekke hjernene deres», tordnet en følger mot popstjernen dengang.

Selv om artisten og designeren er svært fornøyd med tilværelsen som tobarnsmor, har hun ikke behov for å få flere faste barnebursdager å feire. Da hun gjestet Ryan Seacrests radioshow i høst, avslørte hun at begge graviditene var svært overraskende.

- Jeg har ikke lyst til å bli tilfeldig gravid igjen, sånn at det stakkars barnet føler at det ikke var planlagt. Vi har fått en jente og vi har fått en gutt, understreket hun da.

FAMILIELIKHET: Likheten mellom Ashlee Simpson Ross, Jessica Simpson og Maxwell Drew Johnson er slående. Her på The Jessica Simpson Collection-arrangementet i Dallas i november 2014.  Foto: Afp
FAMILIELIKHET: Likheten mellom Ashlee Simpson Ross, Jessica Simpson og Maxwell Drew Johnson er slående. Her på The Jessica Simpson Collection-arrangementet i Dallas i november 2014. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Forlater TV 2 etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer