- FAR OG DATTER: Ole Klemetsen hadde med seg datteren Marielle da Norwegian Outlet åpnet utenfor Stavanger.  Foto: Sigbjørn Andreas Hofsmo
- FAR OG DATTER: Ole Klemetsen hadde med seg datteren Marielle da Norwegian Outlet åpnet utenfor Stavanger. Foto: Sigbjørn Andreas HofsmoVis mer

Se så stor hun er blitt

Datteren Marielle heiet fra sidelinjen, da tidligere proffbokser Ole Klemetsen viste sine kunster på catwalken.

SEOGHØR.NO: Tidligere proffbokser Ole Klemetsen (44) gikk  på catwalken da Norwegian Outlet åpnet i Ålgård nylig. Ivrig tilskuer var datteren Marielle Vines Klemetsen (6).

Den hardtslående idrettsprofilen er myk mann, og sendte kona Hege Adéle Vines Klemetsen (39) ut på shopping, mens han selv hadde kvalitetstid med 6-åringen.

- Det er utrolig koselig å kunne ta med datteren på mannekengjobb, smiler den tidligere proffbokseren til Se og Hør.

Ole har alltid forgudet sin søte datter. Da Se og Hør intervjuet ham etter at han var blitt pappa, uttrykte han at det var hans største opplevelse i livet. Og da han og Hege giftet seg i 2011 var Marielle selvskreven brudepike.

NYTER LIVET I SPANAI: Ole Klemetsen med familien i sin nye leilighet i Torrevieja i Spania: Ole, kona Hege Adéle og datteren Marielle (6).  Foto: Tore Skaar, Se og Hør
NYTER LIVET I SPANAI: Ole Klemetsen med familien i sin nye leilighet i Torrevieja i Spania: Ole, kona Hege Adéle og datteren Marielle (6). Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

I 2015 avslørte Ole til Se og Hør Extra at familien har funnet et nytt sted å nyte livet på i Spania.

De siste par årene før de kjøpte, hadde han og kona Hege Adéle Vines Klemetsen (39) vært på utkikk etter et fast ankerfeste i Spania. Nå har de funnet det, sammen med datteren Marielle (6).

– Vi ville egentlig kjøpe et annet sted, men da vi kom hit til Sea Senses i Punta Prima ble jeg solgt med en gang, sa Ole til Se og Hør Extra.

Han og kona bestemte seg for å kjøpe leiligheten, som ligger på bakkeplan.

Ole ble så fornøyd med megler Stein Erik Bredsten Bugge fra eiendomsfirmaet CostaBlancaHus, at han ønsker å hjelpe andre norske, potensielle kjøpere ved å være en kontaktperson for Bugge i Rogaland.

– Vi falt for dette komplekset med en gang vi kom hit. Det er nært stranden, og har flotte fasiliteter både for bading, lek og trening, forteller Ole begeistret.

I 2015 fikk Ole en smertefull start på innspillingen, da han var med i TV 2-programmet «Dropped - heltenes kamp».

- Jeg var så uheldig at jeg røk akilles-senen rett før innspillingen, så jeg var ikke i toppform da vi begynte. I tillegg fikk jeg mitt største gnagsår opp på arret etter operasjonen da vi var der nede, fortalte Ole til Seoghør.no.

Se video:

LES OGSÅ: - Har aldri følt slik smerte før