Se, så stor han er blitt!

Stjerneparet viste frem sin nye sønn.

<strong>PÅ LUFTETUR:</strong> Miranda Kerr og sønnen Flynn Christopher gikk en tur for å titte på New York sammen lørdag. Foto: All Over Press
PÅ LUFTETUR: Miranda Kerr og sønnen Flynn Christopher gikk en tur for å titte på New York sammen lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med undertøysmodellen Miranda Kerr (28) og «Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom (34) som foreldre, burde vesle Flynn Christopher Bloom (10 mnd.) ha alle forutsetninger for å takle oppmerksomhet fra fotografer og fans.

Og da mamma Miranda tok med den lille sjarmøren på luftetur i New York lørdag, var det lett å se at han trivdes med oppmerksomheten fra de forbipasserende.


Miranda og Orlando nyter for tiden noen dager sammen med sønnen i USA, før de igjen blir opptatt med henholdsvis modelljobbing og innspilling av blant annet filmene «Hobbiten» og «Cities».

Miranda har ikke lagt skjul på at han hun vil kombinere mammarollen med å posere lettkledd foran kamera - noe som har gitt henne tilnavnet «tsunami Miranda»

Redaktøren for Harper's Bazaar, Edwina McCann, sa i oktober til avisen The Daily Telegraph at Miranda ammet i pausene, da hun kastet alle klærne for bladet i sitt modell-comeback etter fødselen.

- Hun ammet da og etter å ha sett henne nylig tror jeg fortsatt hun gjør det, sa McCann.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fødte for sju måneder siden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer