Se, så stor han er blitt

Natalie Portman feiret ettårs-dagen til sønnen med handletur.

<strong>FRANSK FEIRING:</strong> Natalie Portman var i helgen i Paris for å feire at sønnen Aleph har blitt ett år gammel. Dette bildet er tatt i mai i New York. Foto: All Over Press
FRANSK FEIRING: Natalie Portman var i helgen i Paris for å feire at sønnen Aleph har blitt ett år gammel. Dette bildet er tatt i mai i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden hun fødte sønnen Aleph har Oscar-vinneren Natalie Portman bevisst forsøkt å skjerme den lille gutten fra rampelyset.

Men da Natalie og hennes ektemann Benjamin Millepied i helgen feiret sitt lille sjarmtrolls første bursdag i Paris, brydde de seg om oppmerksomheten fra fotografene.

Det amerikanske kjendisnettstedet UsMagazine.com hevder Aleph bare blir mer og mer lik sin berømte mamma.

- Han har vokst mye siden sist. Han ligner på foreldrene sine og har fått hodet fullt av krøllete hår, skriver nettstedet i en kommentar.

Portman hadde tatt seg fri fra innspillingen av filmen «Knight of Cups» i Los Angeles for å bli med på familieferien i ektemannens hjemland.

Filmen - som i tillegg til Portman har blant annet Christian Bale og Cate Blanchett på rollelisten - vil etter planen få premiere på kino i løpet av 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, det er gifteringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer