Se så stolt pappa

Lille Eric har på en dag klart å smelte Idol-dommer Simon Cowells hjerte.

LYKKELIG FAMILIE: Simon Cowell deler bilder av seg selv sammen med sønnen Eric og barnemoren Lauren Silvermann på Twitter to dager etter fødselen. Foto: Twitter/Simon Cowell
LYKKELIG FAMILIE: Simon Cowell deler bilder av seg selv sammen med sønnen Eric og barnemoren Lauren Silvermann på Twitter to dager etter fødselen. Foto: Twitter/Simon Cowell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På selveste Valentines dagen, ble Simon Cowell (54) pappa til lille Eric. Søndag delte han bilder av sin lille sønn, som han fikk sammen med Lauren Silvermann (36), på Twitter.

Og Cowell legger ikke skjul på at den to dager gamle sønnen har gjort noe med ham.

- Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet og stolthet jeg ville komme til å føle, skriver han til bildet.

Det var i juli i fjor at sjokknyheten om at «X Factor» og «Idol»-dommeren ventet barn med kona til kompisen, Andrew Silverman, ble kjent.

Lauren og Andrew skilte seg i desember, og etter at det verste mediekjøret la seg innrømmet musikkmogulen at han gledet seg til å bli far - selv om han hevder at han aldri kommer til å skifte en bleie.

- Hele situasjonen var ganske ukomfortabel. Men slike ting skjer, og nå har det roet seg og jeg er glad, fortalte Cowell da han gjestet The Ellen DeGeneres Show.

Mens dette er 54-åringens første barn, så har Silverman en sønn på 8 år fra ekteskapet med Andrew Silverman.

- Jeg er glad over å kunne si at Eric er født... frisk og kjekk. Lauren er i topp form. Tusen takk for alle hyggelige meldinger, skrev han på Twitter etter fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer