Se, så søte de er!

Stjerneparets smårollinger vokser seg til...

SJOKKERENDE: Rebecca Romijn synes det er sjokkerede å se hvor mye tvillingene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip har forandret seg. Foto: All Over Press
SJOKKERENDE: Rebecca Romijn synes det er sjokkerede å se hvor mye tvillingene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip har forandret seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Ugly Betty»-stjernen Rebecca Romijn (37) og hennes skuespillerektemann Jerry O`Connell (36), ser ut til å trives i foreldrerollen. Nylig tok de med sine søte tvillinger til Disneyland.

Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip, som ble født i desember 2008, er snart to år gamle.

Tvillingene var ekstatiske over å få møte kjente Disney-karakterer som Mikke Mus og Donald Duck, og sammen med sine foreldre løp de rundt og testet de forskjellige barne-karusellene.

Modellen og skuespilleren Rebecca, elsker å se hvordan smårollingene har utviklet sine egne personligheter.

- Det er sjokkerende å se hvor mye de har forandret seg, og hvordan deres personligheter har utviklet seg. Det er bedre enn jeg noen gang hadde forventet, sier hun til Getty.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Viser fram tvillingene i reklame