Se, så søte de er!

Milan (2) og Sasha (2 måneder) heiet på pappa fra tribuneplass.

HEIA PAPPA: Milan og Sasha var med mamma Shakira på fotballkamp i helgen. De fikk se at pappa Gerard Piqué og hans Barcelona vant 2-0 over Valencia. Foto: Splash News
HEIA PAPPA: Milan og Sasha var med mamma Shakira på fotballkamp i helgen. De fikk se at pappa Gerard Piqué og hans Barcelona vant 2-0 over Valencia. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen Gerard Piqué (28) hadde god støtte på tribunen da han spilte kamp for Barcelona mot Valencia i helgen.

FAMILIE: For to måneder siden fikk det vakre paret barn nummer to. Foto: Stella Pictures
FAMILIE: For to måneder siden fikk det vakre paret barn nummer to. Foto: Stella Pictures Vis mer

På sidelinjen satt kjæresten, den colombianske popstjernen Shakira (38), som hadde med seg parets to sønner, to år gamle Milan og to måneder gamle Sasha.

To ble også lykketallet for Piqué ettersom Barcelona vant kampen 2-0.

Både Milan og Sasha hadde på seg spesiallagde Barcelona-drakter, og klappet og heiet på pappa under kampen.

Se bildespesial her:


Shakira og Gerard har vært sammen siden 2010, og popstjernen har flere ganger snakket om hvor forelsket hun er i fotballkjæresten.

- Jeg vil jeg ha åtte eller ni barn med Gerard. Mitt eget fotballag, sa hun i fjor til Latina Magazine ifølge UsMagazine.com.


LES OGSÅ: - Han er prikk lik faren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer