Se, så søte de er sammen!

Alanis Morisettes ektemann tok seg av bæringen da den lille familien viste seg på spasertur.

TØFF TRIO: Alanis Morissette og Mario «MC Souleye» Treadway utgjorde en kul og casual trio sammen med sønnen Ever Imre i Los Angeles denne uken. Dette er en av de første gangene den lille familien er blitt fotografert offentlig.  Foto: All Over Press
TØFF TRIO: Alanis Morissette og Mario «MC Souleye» Treadway utgjorde en kul og casual trio sammen med sønnen Ever Imre i Los Angeles denne uken. Dette er en av de første gangene den lille familien er blitt fotografert offentlig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Alanis Morisette (37), som ble mor for første gang den 25. desember i fjor, viste stolt frem den lille sønnen på Facebook i februar.

37-åringen, som er gift med rapartist Mario «MC Souleye» Treadway, skal ha takket nei til flere tilbud fra amerikanske ukeblader om å stille opp på bilder med sønnen Ever Imre (6 mnd). Nurket har ikke vært noe vanlig fotoobjekt for pressen ellers heller.

Men da den lille familien var ute og gjorde ærender i Los Angeles denne uken, var sangstjernen mer vennlig innstilt. Morisette strålte i en avslappet, knallrosa kjole og flip-flop-sandaler, mens hun smilte bak pilotbrillene og holdt rundt sin kjære ektemann.

Pappa Treadway hadde påtatt seg oppgaven med å bære sønnen, mens kona hadde nok med sin store skinnveske og en brun handlepose. Lille Ever Imre så ut til å ha det svært behagelig i bæreselen sin, med en søt solhatt som beskyttelse mot California-solen og en tyggeleke som underholdning på turen. 

Dermed føyer de nybakte foreldrene seg inn i rekken av Hollywood-fedre som tar grep om barna, som Orlando Bloom og Alicia Keys' ektemann Swizz Beatz - samt stjerner som velger seg bæresele fremfor barnevogn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne forsiden får du aldri se igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer