Se, så søt!

United-stjernen tok med seg sønnen ut på banen.

LIK SIN FAR: Eplet faller tydeligvis ikke langt fra stammen. Foto: All Over Press
LIK SIN FAR: Eplet faller tydeligvis ikke langt fra stammen. Foto: All Over Press Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Det ble riktignok ikke ligagull på Wayne Rooney (24) og hans Manchester United etter søndagens seier over Stoke. Men fotballstjernen feiret likevel sølvet med sønnen Kai ute på banen.

Wayne og hans kone, Coleen (23), ble foreldre for første gang i november i fjor, og sønnen Kai har nå blitt et halvt år gammel.

Og allerede nå er det mulig å se likhetstrekk mellom far og sønn. Med over 70.000 tilskuere på plass, så det ut som lille Kai var litt overveldet da Wayne bar ham rundt på gressmatta.

- Å bli pappa var en ting som forandret livet mitt. Å være pappa betyr at man må være en rollemodell for din sønn, og noen han kan se opp til, sa Rooney tidligere ifølge Daily Mail.

Coleen har tidligere sagt at Wayne er en strålende far for Kai. Men akkurat en ting av pappajobben slipper fotballstjernen.

- Han er et naturtalent med babyen. Wayne er så tålmodig og det er veldig bra. Han liker å være involvert. Men han skifter ikke akkurat bleier, jeg er jo alltid der. Men han mater ham og legger ham, sa hun til Hello! Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han skifter ikke bleier

DADDY: Med skriften Daddy og tallet 10 på ryggen, feiret lille Kai sølvet med Wayne. Foto: All Over Press
FORANDRET LIVET: Wayne Rooney har tidligere sagt at det å bli pappa forandret livet hans. Foto: All Over Press
GOD FAR: Men Wayne Rooney slipper å skifte bleier. Foto: All Over Press
SNART VM: Snart venter VM for Wayne Rooney. Foto: All Over Press