Se, så søt!

Dronning Elizabeths oldebarn Savannah (1) stjal showet på hesteløp.

LATTERLIG MORSOMT: Savannah Phillips storkoste seg på grasset. Foto: Stella Pictures
LATTERLIG MORSOMT: Savannah Phillips storkoste seg på grasset. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lille Savannah Phillips (1) sjarmerte alle i senk da hun var med pappa Peter (34) og mamma Autumn på hesteløp i Minchinhampton ved Gloucestershire. Ettåringen hadde pyntet seg i jeans, rosa og hvit-rutete skjorte og matchende rosa hatt og vekket smil og latter der hun løp rundt på gresset.

Den lille jenta fikk også kose seg med en is, som på sjarmerende vis endte opp i ettåringens ansikt. Savannah er dronning Elizabeths første oldebarn og datter av prinsesse Annes sønn Peter og kanadiske Autumn Kelly (33).

Paret venter sitt andre barn denne måneden og Autumn viste frem sin store, høygravide babymage i en hvit t-skjorte. Nå gleder Peter seg til å bli pappa for andre gang.

- Mitt første barn, Savannah har forandret måten jeg ser verden på til det bedre, sier han til The Telegraph.


Peter var en av arrangørene bak hesteløpet og fikk også besøk av søsteren Zara som er en aktiv rytter. Zara og Peter ser på løpet som en familietradisjon og begynner dagen rolig med grillfest hos Peter og Autumn og drar videre til for å se på løpet sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig ble hun oldemor - 84 år gammel 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer