Se, så søt!

Nysingle Selma Blair koste seg med sønnen sin - i selskap av en ukjent mann.

GOD STEMNING: Skuespiller Selma Blair og hennes 14 måneder gamle sønn Arthur så ut til å ha en koselig dag sammen i Los Angeles i helgen. Stjernen ble nylig singel etter at hun og barnefaren Jason Bleick gikk hvert til sitt.  Foto: All Over Press
GOD STEMNING: Skuespiller Selma Blair og hennes 14 måneder gamle sønn Arthur så ut til å ha en koselig dag sammen i Los Angeles i helgen. Stjernen ble nylig singel etter at hun og barnefaren Jason Bleick gikk hvert til sitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Anger Management»-skuespilleren Selma Blair (40) ble nylig singel etter bruddet med kjæresten Jason Bleick (42), men småbarnsmoren ser ut til å ha humøret i orden.

Blair, som ble mamma til Arthur (14 mnd.) i fjor sommer, spaserte med sønnen på armen i Los Angeles i helgen og så ut til å nyte nurkets selskap.

Begge var avslappet kledd i shorts og t-skjorte, og smilte mens de var på vei bort til bilen sin. Ifølge All Over Press hadde de spist middag ute i Studio City.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER 


Men Selma og Arthur var imidlertid ikke alene. En mann i 40-årene som «Hellboy»-stjernen er blitt observert med tidligere, utgjorde fortroppen etter middagsbesøket.

Blant annet DailyMail spekulerer i om han kan være Blairs nye flamme, men selv hevder skuespilleren at lille Arthur Saint er den eneste mannen i hennes liv for øyeblikket.

- Jeg har aldri annonsert noe. De velger å skrive det de føler for, jeg har ikke en ny kjæreste. Sønnen min er alt, skrev hun på Twitter for et par uker siden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er alle sammen gift!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer