SMILTE OG LO: Sarah Michelle Gellar smilte og lo, og de virket som om hun stortrives med sin rolle som nybakt mor, skriver DailyMail. Foto: All Over Press
SMILTE OG LO: Sarah Michelle Gellar smilte og lo, og de virket som om hun stortrives med sin rolle som nybakt mor, skriver DailyMail. Foto: All Over PressVis mer

Se, så søt hun er!

- Hun stortrives i rollen som nybakt mor...

SEHER.NO: For tre måneder siden ble Sarah Michelle Prinze (32) og hennes ektemann Freddie Prinze Jr. (33) foreldre til den lille jenta Charlotte Grace.

Dette er første gangen den stolte moren har blitt avbildet med lille Charlotte. Hun smilte og lo, og de virket som om hun stortrives med sin rolle som nybakt mor, skriver DailyMail.

Under hele promenaden i Santa Monica, holdt Gellar datteren sin forsiktig innpakket i et rosa teppe.

Det var i april nyheten om at paret ventet en baby kom. Paret hadde da vært gift i over seks år, men alltid sagt at de fokuserte mer på karrierene sine, enn å stifte en familie.

Likevel kunne ikke 32-åringen vært mer glad da hun fant ut at hun var gravid. En kilde fortalte til People hvor mye hun gledet seg til å bli mamma.

Charlotte ble født 19 september, og er Sarah og ektemannen Freddie Prinzes første barn. Skuespillerparet møttes i 1997 på settet til filmen "I Know What You Did Last Summer". Sarah er mest kjent for sin rolle som Buffy i serien med samme navn. Men til høsten er hun aktuell med filmen "Veronika Decides To Die".

Freddie Prinze Jr. jobber for tiden som skuespiller i den populære serien "24".

LES OGSÅ: Tilbake i toppform allerede