PÅ SHOPPING: Jessica Alba og datteren Honor Marie. Foto: Stella Pictures
PÅ SHOPPING: Jessica Alba og datteren Honor Marie. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så søt hun er!

Jessica Alba tok med seg lille Honor på shoppingtur.

SEHER.NO: Superstjernen Jessica Alba (28) tok tirsdag med seg datteren Honor Marie Warren (23 måneder) på handletur i Los Angeles.

Etter at mor og datter hadde spist en god frokost på en restaurant i Vest-Hollywood, så de virkelig ut til å storkose seg da de tuslet gjennom gatene i det varme været.

Og morsrollen har virkelig vært fornøyelig så langt for skuespilleren. Så mye at hun nylig snakket ut om at hun på et eller annet tidspunkt kommer til å adoptere et barn.

- Jeg er veldig inspirert. Hvis man har kjærligheten og kapasiteten til å elske et barn, bør man adoptere. Jeg kommer til å gjøre det, sa hun ifølge Eonline.

Uttalelsene fikk flere kjendismedier til å spekulere i om hun blir den nye Angelina Jolie, som sammen med Brad Pitt har adoptert tre barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kan godt vise rumpa til kamera

SMILTE: Det så ut som om Jessica og Honor var i storslag på handleturen. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Jessica Alba så like flott ut som alltid. Foto: Stella Pictures
VIL ADOPTERE: Alba snakket nylig om at hun ønsker å adoptere. Foto: Stella Pictures
AVSLAPPET: Jessica Alba er ikke så ekstravagant av seg, men er alltid pent atrukket. Alt klær den smukke... Foto: Stella Pictures
PÅ SHOPPING: Jessica Alba og datteren Honor Marie. Foto: Stella Pictures