PÅ TRILLETUR: Peter Dinklage tok med seg datteren Zelig (2) på trilletur i New York. Foto: FameFlynet
PÅ TRILLETUR: Peter Dinklage tok med seg datteren Zelig (2) på trilletur i New York. Foto: FameFlynetVis mer

Se, så søt hun er!

«Game Of Thrones»-stjernen tok med datteren på trilletur.

SEOGHØR.NO: I rollen som Tyrion Lannister i HBO-suksessen «Game Of Thrones» lever Peter Dinklage (45) et svært utrygt liv.

SUKSESSROLLE: Dinklage spiller rollen som Tyrion Lannister i HBO-serien Game of Thrones. Foto: Everett Collection/All Over Press
SUKSESSROLLE: Dinklage spiller rollen som Tyrion Lannister i HBO-serien Game of Thrones. Foto: Everett Collection/All Over Press Vis mer
MED KONA: Skuespilleren er gift med Erica Schmidt, og Zelig er parets eneste barn. Foto: FameFlynet
MED KONA: Skuespilleren er gift med Erica Schmidt, og Zelig er parets eneste barn. Foto: FameFlynet Vis mer

Men i virkeligheten er det stikk motsatt for den populære skuespilleren. Sammen med kona, Erica Schmidt (39), og datteren Zelig (2), lever stjernen et liv med mye familieidyll.

Det viste han da han denne uken tok en trilletur med datteren i New York.

«Han hadde på seg et par solbriller mens datteren lente seg tilbake og slappet av mens faren gjorde all den harde jobben med å dytte», skriver Daily Mail.

Dinklage er en av verdens mest travle skuespillere for tiden. I tillegg til «Game Of Thrones», er han for tiden aktuell med filmen «X-Men: Days Of Future Past».

Han har også spilt inn flere filmer, som slippes senere i år. Det er «A Long Way Home», «The Angriest Man In Brooklyn» og «Rememory».

Dinklage har tidligere snakket ut om den vanskelig tiden da han gikk på skolen og slet med selvmordstanker.

- Jeg hadde ikke mange venner. Jeg husker at jeg en gang snakket med min beste venn, og vi kom opp med ideen om at vi skulle henge oss fra klokketårnet. Det ville gi mobberne en lærepenge, sa han ifølge ContactMusic.com.

Schmidt og Dinklage giftet seg i 2005, og Zelig er parets eneste barn.

LES OGSÅ: Planla sitt eget selvmord