Se, så søt han er!

Alicia Keys viste stolt frem sønnen på basketballkamp.

<strong>OMSVERMET:</strong> Lille Egypt fikk mamma Alicia Keys og pappa Swizz Beatz til å smile da han poserte for fotografene i Madison Square Garden.  Foto: All Over Press
OMSVERMET: Lille Egypt fikk mamma Alicia Keys og pappa Swizz Beatz til å smile da han poserte for fotografene i Madison Square Garden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For litt over ett år siden ble Alicia Keys (31) og musikkkjæresten Swizz Beatz (33) foreldre til lille Egypt Daoud Dean (1). Familien på tre unngår ofte rampelyset, men i julen gjorde de et unntak.

Første juledag dro de til Madison Square Garden for å se favorittlaget New York Knicks spille basketball. Det var lille Egypt som stjal hele showet. Sjarmtrollet hoppet rundt på basketballbanen og gjorde seg til for alle de fremmøtte, mens fotografene knipset ivrig. 

Tidligere har ikke Keys ønsket å vise frem sønnen til pressen, og det tok hele ni måneder før det første bildet av barnet ble kjent. Den flotte «Fallin'»-stjernen var selvfølgelig tilbake i toppform kort tid etter fødselen, og strålte sammen med ektemannen i julen.

- Jeg håper alle hadde en flott dag som beriket dere. Sender dere ønsker om et fantastisk år, skriver Keys på Twitter.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I toppform én måned etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer