TILBAKE: Etter å ha tilbragt 90 dager på rehab virker det som om filmstjernen nå har fått orden på livet sitt.  Foto: FameFlynet Sweden
TILBAKE: Etter å ha tilbragt 90 dager på rehab virker det som om filmstjernen nå har fått orden på livet sitt. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Se så mye sunnere hun er blitt

Lindsay Lohan tilbake i toppform etter avrusningen.

SEOGHØR.NO:  I begynnelsen av august kunne Lindsay Lohan (27) glede seg over at hun var ferdig med oppholdet på avvenningsklinikk.  

I mars ble den trøblete skuespilleren dømt til et 90 dagers opphold på rehab etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer. I tillegg må hun utføre 30 dagers samfunnstjeneste.

Lohan har flere ganger prøvd å bli rusfri, og dette var den sjette gangen skuespilleren var til behandling på rehab. Venner og familie nær stjernen har hele tiden fryktet for Lindsays liv, men melder denne gangen at Lindsay har tatt oppholdet på alvor og at hun virkelig er på bedringens vei.

Da skuespilleren nylig viste seg offentlig virket Lohan friskere og mer naturlig ut enn på lenge. Filmstjernen virket glad for oppmerksomheten fra fans og fotografer, og smilte fra øre til øre.

Lohan skal denne gangen ha tatt grep om hvordan hun skal klare å holde seg rusfri i det lange løp. Skuespilleren skal ha krevd at all form for alkohol skal fjernes fra hennes nærvær uansett hvor hun befinner seg.

Forbudet gjelder ikke bare hjemme i Lohans hus, men også hotellrom, garderober og huset til moren Dina.

Så langt skal Lindsay ha klart å holde seg unna rusmidler. Skuespilleren sjekket denne uken inn på Beverly Hills Hotel og fikk der godkjent at de ansatte skulle fjerne alle spor av alkohol før hun ankom hotellet.

Lindsay forteller, til TMZ.com, at hun for tiden reiser sammen med sin avrusningstrener så hun ikke skal falle for fristelsen til å drikke eller ruse seg.

LES OGSÅ:    - Jeg vil aldri se alkohol igjen