Se, så like Ronaldo og sønnen er!

Den veltrente fotballstjernen har allerede lært sønnen (5) å posere som en profesjonell.

TIDLIG KRØKES: Cristiano Ronaldo har gjort det godt som modell for blant annet Emporio Armani og sitt eget merke CR7 (t.h). Nå viser fotballstjernen på Instagram at sønnen også kan posere! Foto: Xposure/ CapitalPictures
TIDLIG KRØKES: Cristiano Ronaldo har gjort det godt som modell for blant annet Emporio Armani og sitt eget merke CR7 (t.h). Nå viser fotballstjernen på Instagram at sønnen også kan posere! Foto: Xposure/ CapitalPictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det portugisiske fotballesset Cristiano Ronaldo (30) har gjort suksess som undertøysmodell i tillegg til å gjøre det stort på fotballbanen.

Nå ser det ut til at Real Madrid-stjernen lærer bort modellkunstene sine til sønnen, skal man tro 30-åringens Instagram-profil.

Nylig delte han nemlig et festlig bilde der han og lille Cristiano (5) poserer med hvert sitt hvite frottéhåndkle rundt livet. I bar overkropp «flekser» far og sønn musklene sine mens de titter barskt inn i kameraet.

Saken fortsetter nedenfor.

«Som far, så sønn» skriver den berømte ettbarnsfaren under bildet.

I skrivende stund har det sjarmerende fotografiet høstet over 1,6 millioner likes og over 41 000 kommentarer. Flere av Ronaldos Instagram-fans skriver at de synes det er søtt at femåringen følger i farens fotspor.

Engasjert pappa

Fotballstjernens sønn fylte år tidligere i sommer, og Ronaldo er utvilsomt stolt av sjarmtrollet sitt. Han deler stadig «far og sønn»-bilder på Instagram der han ikke legger skjul på hva «junior» betyr for ham.

Saken fortsetter nedenfor.

«Middag med min kjære» skriver kjekkasen til dette bildet, som han la ut på Instagram i starten av august.

Og det er ikke bare evnene som modell Cristiano Jr. ser ut til å ha arvet fra faren sin.

TRAVEL: Fotballesset er svært ettertraktet både på og utenfor fotballbanen, men tilbringer tilsynelatende mest mulig tid med sønnen sin. Ronaldo har tidligere fortalt at han selvsagt skiftet bleier på Cristiano Jr.  Foto: Splash News
TRAVEL: Fotballesset er svært ettertraktet både på og utenfor fotballbanen, men tilbringer tilsynelatende mest mulig tid med sønnen sin. Ronaldo har tidligere fortalt at han selvsagt skiftet bleier på Cristiano Jr. Foto: Splash News Vis mer

- Da han var to år gammel, var han veldig opptatt av biler. Nå er han gal etter fotball, og sier alltid «pappa, pappa, la oss spille». Jeg klarer ikke si nei til ham, for min drøm er å se ham spille. Han treffer allerede ballen veldig godt, sa Ronaldo i et intervju med Daily Mirror i fjor.

Det var mange som ble overrasket da fotballstjernen i juli i 2010 avslørte at han hadde blitt far til en liten gutt:

«Det er med stor glede jeg informerer dere om at jeg nylig har blitt far til en liten gutt. Det er bestemt, i fellesskap med barnets mor - som foretrekker å være anonym - at jeg skal ha den fulle foreldreretten» annonserte den nybakte faren i starten av juli 2010.

Cristiano Ronaldo, som i vinter avsluttet sitt langvarige forhold med toppmodell Irina Shayk (30), har aldri siden avslørt hvem sønnens mor er og har stadig full omsorgsrett for ham.

BRUDD: Irina Shayk og Cristiano Ronaldo ble sammen i 2010, omtrent samtidig som fotballstjernens sønn kom til verden. Ved årsskiftet 2014/2015 gikk de to fra hverandre.  Foto: Ap
BRUDD: Irina Shayk og Cristiano Ronaldo ble sammen i 2010, omtrent samtidig som fotballstjernens sønn kom til verden. Ved årsskiftet 2014/2015 gikk de to fra hverandre. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Flaut å spille inn min første sexscene

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer