Kjendismødre og døtre:

Se, så like de er

Se likheten mellom Hollywood-mødrene og deres døtre.

MOR OG DATTER: Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber er slående like. Foto: Bei / REX / NTB / Jason Mendez / AP / NTB
MOR OG DATTER: Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber er slående like. Foto: Bei / REX / NTB / Jason Mendez / AP / NTB Vis mer
Publisert

I takt med at flere av Hollywoods største kjendiser blir eldre, vokser også barna deres opp. Flere stjerner er nå foreldre til både tenåringer, unge voksne og til og med voksne, og tidligere har den slående likheten mellom kjendisforeldre og barna deres fått enorm oppmerksomhet.

Se og Hør har gravd frem bilder av mødrene i den alderen døtrene er nå. Se, så like de er:

Hyllet datteren

Gwyneth Paltrow (48) fikk datteren Apple i 2014 med hennes daværende ektemann, Chris Martin (44). Jenta har nå blitt 17 år, og har arvet morens lange og blonde lokker.

LYSE LOKKER: Apple har arvet morens lange, blonde hår. Foto: Bei / REX / NTB / skjermdump Instagram
LYSE LOKKER: Apple har arvet morens lange, blonde hår. Foto: Bei / REX / NTB / skjermdump Instagram Vis mer

Mor og datter virker å ha et svært nært forhold, og i anledning datterens 16-årsdag delte Paltrow et lengre innlegg på sin Instagram-profil. I innlegget var hun full av lovord om tenåringen sin.

Under bildet beskrev hun blant annet datteren som «hjertets lys, ren glede og skremmende intelligent».

«Jeg er så enormt heldig som får være moren din, din vakre, snille unge kvinne. Takk for at du valgte meg. Jeg elsker deg til månen og tilbake en million ganger».

Modeller

At den fremadstormende modellen Kaia Gerber (19) er datter av supermodell Cindy Crawford (55), er det heller ingen tvil om.

Likheten mellom de to er blitt påpekt av flere, og Gerber innrømmet også selv at hun har slitt med å se forskjell på seg selv og moren når hun har sett gamle bilder.

I et essay skrevet for Vogue i 2019, delte Gerber tankene sine.

- Fra dag én ble folk i industrien satt ut av likheten min til mamma. Jo eldre jeg blir, jo oftere skjer det, og det er ikke bare en visuell greie. Det er alt fra faktene våre til stemmene våre, fortalte modellen.

VAKRE: Mor og datter er begge slående vakre. Foto: Bei / REX / NTB og Jason Mendez / AP / NTB
VAKRE: Mor og datter er begge slående vakre. Foto: Bei / REX / NTB og Jason Mendez / AP / NTB Vis mer

Videre avslørte hun at hun tidligere ikke så likheten alle snakket om, men at hun med årene har begynt å se det.

- Nå ser jeg på et bilde og må ta et sekund for å finne ut hvem av oss det er. Men det er det største komplimentet når noen sier at jeg er som mamma. Utover skjønnheten og det åpenbare, har hun alltid vært helten og rollemodellen min på grunn av måten hun behandler folk på og måten hun ser verden på. Det er jeg veldig takknemlig for, fortsatte hun.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Bestevenner

Antall kjendisbarn som er som snytt ut av nesen på sine foreldre ser ut til å vokse i rekordfart, og blant dem som har skapt overskrifter er Reese Witherspoon (45) og hennes 21 år gamle datter Ava Elizabeth Phillippe.

Mor og datter deler stadig bilder av hverandre i sosiale medier, og har ved flere anledninger dukket opp på rød løper sammen. Mange har også beskrevet dem som «to dråper vann».

TVILLINGER: Reese Witherspoon og datteren Ava kunne vært tvillinger. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB og Anthony Harvey / REX / NTB
TVILLINGER: Reese Witherspoon og datteren Ava kunne vært tvillinger. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB og Anthony Harvey / REX / NTB Vis mer

Witherspoon og datteren har også et svært tett bånd, og «Big Little Lies»-skuespilleren har tidligere omtalt Ava Elizabeth som sin «beste venn». Til tross for dette er hun svært bevisst på å ikke ende opp i «venninne-fellen».

I 2010 fortalte hun nemlig i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres (61) at hun synes mammarollen kan være veldig tøff.

- Jeg er ikke vennen deres, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne, innrømmet hun.

HYLLEST: Reese Witherspoon la ut bilde av datteren på Instagram. Det fikk kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB. Reporter: Celina Morken Vis mer

Jobber med datteren

Jada Pinkett Smith (49) og datteren Willow (20) er begge to godt kjente fjes i kjendisverden. Nå er de begge aktuelle som talkshow-verter i «Red Table Talk», der også Jadas mor, Adrienne Banfield-Norris (67) er en del av gjengen.

I talkshowet samles de tre kvinnene og snakker om ulike temaer sammen med gjestene. I en av episodene var samtalen fokusert på utradisjonelle forhold, og Willow avslørte hva det er hun ser etter.

Da kom det frem at 20-åringen ikke er fremmed for å ha flere partnere, og at hun synes det er interessant å utforske denne «nye» formen for kjærlighet, ifølge Yahoo! News.

KOLLEGER: Jada og Willow Smith er begge vert for talkshowet «Red Table Talk». Foto: Steve Sands / Gramercy / Propaganda / Kobal / REX / NTB /Lionel Hahn / Pa Photos
KOLLEGER: Jada og Willow Smith er begge vert for talkshowet «Red Table Talk». Foto: Steve Sands / Gramercy / Propaganda / Kobal / REX / NTB /Lionel Hahn / Pa Photos Vis mer

Blant annet snakket hun om fordelene ved å utvikle seg videre fra følelsene av usikkerhet og sjalusi, som ofte følger med det å skulle holde seg til én partner.

- Det er ikke noe frihet, det er alt basert på frykt, sa hun om monogami, og åpnet dermed opp for at hun personlig kunne vært interessert i å innlede et polyamorøst forhold.

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøver Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer

Kritisert

Paris Hilton (40) er det eldste barnet til Kathy (62) og Richard Hilton (65), og moren var bare 21 år da Paris kom til verden.

Kathy har de siste ti årene vært å se i «The Real Housewives of Beverly Hills», hvor hun hovedsakelig er med som venninne av de andre husfruene.

MILLIARDÆRER: Både Kathy og Paris Hilton har tykke lommebøker. Foto: Spellman /Mediapunch / REX / NTB / Chelsea Lauren / Shutterstock
MILLIARDÆRER: Både Kathy og Paris Hilton har tykke lommebøker. Foto: Spellman /Mediapunch / REX / NTB / Chelsea Lauren / Shutterstock Vis mer

Paris er best kjent som hotellarving og milliardærdatter, og med såpass mye penger på bok kan blondinen legge ut på dyre reiser til eksotiske steder - noe hun valgte å gjøre midt i pandemien.

I desember dro 40-åringen på ferie til den eksklusive luksusøya Bora Bora i Stillehavet. Der lå hun i vakre omgivelser og solte seg på en diger gullflamingo.

«Paris i paradis», lød bildeteksten til et Instagram-bilde hun delte fra ferien.

Dette fikk en rekke fans til å rase.

«Pandemi-reglene gjelder ingen kjendiser. Det virker som de reiser mer enn noensinne mens undersåttene ikke engang får lov til å spise på utendørs restauranter», tordnet en Instagram-følger.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

«Er hun ikke alltid på ferie i paradis?», undret en annen.

«Ikke noe munnbind. Dette er farlig. Åhhh, kjendiser kan gjøre som de vil. Det glemte jeg helt», delte en tredje ironisk.

LES OGSÅ: Har fått «nytt» ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer