Suri Cruise:

Se, så like de er!

Slående likhet mellom mor og datter.

EPLET FALLER IKKE LANGT FRA STAMMEN: Suri Cruise (13) har blitt hele 13 år, og er slående lik moren sin, Katie Holmes (40). Her avbildet under en shoppingtur på Manhattan. Foto: NTB Scanpix
EPLET FALLER IKKE LANGT FRA STAMMEN: Suri Cruise (13) har blitt hele 13 år, og er slående lik moren sin, Katie Holmes (40). Her avbildet under en shoppingtur på Manhattan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai var det hele 13 år siden det tidligere stjerneparet Tom Cruise (57) og Katie Holmes (40) kunne ønske sin datter Suri Cruise velkommen til verden.

Gjennom årene har fans fått følge den lille jenta mens hun har vokst opp, og nå er hun altså blitt tenåring.

Nye bilder tatt av mor og datter på shoppingtur på Upper West Side, et av de rikeste strøkene i New York, viser nå at kjendisdatteren virkelig begynner å bli stor.

STOR JENTE: Suri Cruise, som nylig fylte 13 år, har blitt stor. Foto: NTB Scanpix
STOR JENTE: Suri Cruise, som nylig fylte 13 år, har blitt stor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede nå kan man også se en slående likhet mellom mor og datter, som bare var 19 år da hun slo gjennom i serien «Dawson's Creek».

MOR OG DATTER: Suri ligner mer og mer på moren sin, Katie. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Suri ligner mer og mer på moren sin, Katie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Suri fylte 12 år i fjor, var det mange som sperret opp øynene da Katie delte et bilde av henne.

- Jeg trodde det var du som delte et bilde fra da du var ung, kommenterte en bruker under bildet.

I KØ: Modellspeidere står i kø for å signere kjendisdatteren. Foto: NTB Scanpix
I KØ: Modellspeidere står i kø for å signere kjendisdatteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil signere Suri

Det er derfor blitt spekulert på om 13-åringen kommer til å følge i morens fotspor i rampelyset, og skal vi tro Radar Online, er ikke modellspeidere vanskelige å be.

- Modellagenturene slår praktisk talt ned Katies dør for å signere Suri, fortalte en kilde til bladet i mai.

Den skjønne jenta skal visstnok være klar for å ta steget, men mamma Katie er litt mer tilbakeholden når det gjelder datterens fremtid i rampelyset.

- Hun var en barnestjerne selv, og er ikke sikker på om hun vil at Suri skal vokse opp i industrien, fortalte kilden den gang.

Har ikke sett datteren på flere år

Oppveksten har derimot ikke gått helt knirkefritt for datteren. I 2012 kom nyheten om bruddet mellom Tom og Katie, noe som kom som et stort sjokk for mange.

SKILT: I 2012 kom nyheten om at superparet skulle skilles, noe som ble snakket mye om. Foto: NTB Scanpix
SKILT: I 2012 kom nyheten om at superparet skulle skilles, noe som ble snakket mye om. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både før og etter skilsmissen har spesielt Toms engasjement i den kontroversielle scientologikirken fått mye oppmerksomhet.

Men det er ikke bare forholdet til den omstridte bevegelsen som har blitt snakket mye om.

Hans forhold til datteren Suri har nemlig også fått massiv oppmerksomhet, og det er blitt skrevet mye om at han så godt som har forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Filmstjernen har nemlig angivelig ikke sett datteren sin på flere år, og det har vært mamma Katie som har oppdratt Suri alene.

FLERE ÅR: Tom Cruise har angivelig ikke møtt datteren på flere år. Foto: NTB Scanpix
FLERE ÅR: Tom Cruise har angivelig ikke møtt datteren på flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ALENEMAMMA: De siste årene er det Katie som har oppdratt Suri alene. Foto: NTB Scanpix
ALENEMAMMA: De siste årene er det Katie som har oppdratt Suri alene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tar ansvaret på alvor

Ifølge TMZ gir skilsmisseavtalen ham rett til å se Suri ti dager hver måned, men han har angivelig valgt å ikke benytte seg av den muligheten.

Far og datter har ikke vært fotografert sammen siden 2013, da Suri var syv år gammel. Men Katie tar ansvaret som alenemamma på alvor.

- Det viktigste er å forsikre meg om at barnet mitt føler seg elsket. Og at hun er glad i seg selv. Og at hva hun gjør og hvem hun er, er både spesielt og viktig, sa hun i et intervju med den britiske utgaven av Elle.

Den omstridte «Mission: Impossible»-stjernen har ikke omsorgsrett for datteren, og Suri er stort sett blitt avbildet sammen med mamma Katie etter skilsmissen.

Vis mer

Skylder på scientologien

Skilsmissen mellom stjerneparet skapte store overskrifter i medier verden over, og det var lenge uklart hva som skulle være grunnen.

Tidligere i år fortalte eks-sjefredaktør i «The Village Voice» og kritiker av scientologikirken, Tony Ortega (55), at stjerneparets datter skal ha vært hovedgrunnen til skilsmissen.

Ifølge Page Six er Ortega forfatteren bak en avslørende bok om scientologikirken, der han skriver at det angivelig var Katie Holmes som tok initiativet til skilsmissen.

Bakgrunnen skal ha vært Holmes' bekymring for at Suri skulle bli involvert i Cruise sin omstridte tro.

- Katie så hva de andre barna gikk gjennom, og ville ikke at Suri skulle oppleve det samme, fortalte Ortega til Page Six den gang.

LES OGSÅ: - Suri savner sin pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer