HOFFREPORTER: Yngve Seterås tolker Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, i filmen "En helt vanlig dag på jobben". Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
HOFFREPORTER: Yngve Seterås tolker Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, i filmen "En helt vanlig dag på jobben". Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

Se, så like de er!

Skuespiller Yngve Sæterås ønsker å ta vare på Kjell Arnes verdige fremtoning i sin filmtolkning av hoffreporteren.

SEHER.NO: Innspillingen av den norske filmen ”En helt vanlig dag på jobben” – som er basert på Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs bok med samme navn – er i full gang.

Filmen skildrer hverdagen i Norges største kjendisblad, som i filmen har fått navnet "Folk Flest", og tirsdag var Seher.no med på innspillingen av en scene på møterommet til bladet.

Yngve Sæterås spiller rollen som ukebladets hoffereporter, Kjell Arne Totland, som i filmen har fått navnet Kjell Atle.

Til Seher.no forteller Sæterås at han har studert Se og Hørs hoffreporterer nøye på forhånd av filmen.

- Jeg har forberedt meg først og fremst ved å lytte til måten han snakker på. Det andre er jo bare å la skjegget gro litt, sier han.

Yngve Sæterås har aldri møtt Totland i virkeligheten, men opplever at han har en verdighet over seg som det viktig å ta vare på.

- Jeg håper at han reagerer nokså positivt på det. Nei, jeg er ikke særlig redd for det. Men jeg må jo innrømme at når man gjør en rolle er det ikke for å tilfreddstille rollens modell. Men i dette tilfellet er jeg ikke i særlig tvil om at det tror jeg går veldig greit. Vi kan sikkert ta en gin & tonic ved en høvelig anledning, fleiper Sæterås.

Kjell Arne Totland er for tiden på Utsira for å følge Kronprinsparets fylkesbesøk i Rogaland, og har ikke hatt anledning til å se seg selv bli portrettert av Sæterås. Hoffreporteren har imidlertid tidligere uttalt, nokså spøkefullt, at han helst skulle sett den legendariske skotske skuespilleren Sean Connery i rollen som seg selv.

Vi får tro han blir vel så fornøyd med Yngve Sæterås tolkning...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon
93076767.


LES OGSÅ:
Må slanke seg 20 kilo

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.