SUPERPAR: Elisabetta Canalis er stor stjerne i Italia, hvor hun er kjent som programleder på MTV og for sin modellkarriere. Nå har George Clooney kapret skjønnhetens hjerte. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Elisabetta Canalis er stor stjerne i Italia, hvor hun er kjent som programleder på MTV og for sin modellkarriere. Nå har George Clooney kapret skjønnhetens hjerte. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, så like de er!

George Clooneys kjæreste og Cindy Crawford kom kliss like på filmpremiere.

SEHER.NO: Det er tolv år mellom dem, men supermodellen Cindy Crawford (43) og den italienske TV-stjernen Elisabetta Canalis (31) hadde tydeligvis tenkt på det samme da de kledde seg opp for den røde løperen denne uken.

Begge de flotte brunettene hadde valgt klassiske, lange, svarte kjoler for premieren på "The Fantastic Mr.Fox" i London, og de to framsto nok for mange som to dråper vann.

Crawford og Canalis hadde begge også valgt å pynte opp antrekket med høye hæler og en liten, svart veske, skriver Daily Mail.

Modellen og TV-personligheten Elisabetta Canalis ble nylig avslørt som kjæresten til Hollywood-stjernen George Clooney (48), og paret kom sammen for å se den animerte filmen - hvor Clooney har stemmen til hovedrollen.

Clooney er en god venn av Crawford, og det var derfor hun også var til stede på premieren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Helt topp som toppløs