Se, så like de er!

TV-stjernen ser fantastisk ut på bildene, akkurat som Barbarella gjorde for et halvt århundre siden.

GJØR SOM BARBARELLA: Slik ser det ut når en lettkledd Kim Kardashian poserer som blondinen Barbarella. Foto: Stella Pictures
GJØR SOM BARBARELLA: Slik ser det ut når en lettkledd Kim Kardashian poserer som blondinen Barbarella. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Selv om vinteren er på vei til å sette inn for fult, har Kim Kardashian (30) allerede begynt å forberede seg til sommersesongen. Nylig lanserte hun sin bikinikolleksjon Beach Bunny Swinwear - for sommeren 2011.

- Denne kolleksjonen innholder alt jeg mener burde finnes på en bikini, glitter, dyreprint og sideknyttinger. Jeg har til og med designet lekre chiffon-tunikaer, som alle flotte jenter kan slenge over seg når de er på stranden, skriver Kardashian på sin egen blogg.

Den mørke skjønnhet etterligner sexsymbolet Barbarella, fra hitfilmen i 1968. Rollefiguren ble gjort levende av skuespilleren og treningsguruen Jane Fonda.

- Det hadde vært vanskelig å se for seg Kim Kardashian som en blondine før disse bildene, men på grunn av hennes dype øyne, og hennes olivenfargede hud, så passer hun faktisk til denne looken, skriver Examiner.

30-åringen ser fantastisk ut på bildene, akkurat som Barbarella gjorde for et halvt århundre siden.

Kim Kardashian har i tillegg til suksess med sin realityserie «Keeping Up the Kardashians» de siste årene fått mye oppmerksomhet for sin vilje til å kaste klærne foran kamera

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Totalt kaos, flere ble arrestert