Se, så like de er

Se den første «The Girl with the Dragon Tattoo»-traileren her.

<strong>TO GANGER SALANDER:</strong> Til venstre Rooney Mara fra den kommende engelskspråklige versjonen. Til høyre Noomi Rapace. Foto: All Over Press / Scanpix
TO GANGER SALANDER: Til venstre Rooney Mara fra den kommende engelskspråklige versjonen. Til høyre Noomi Rapace. Foto: All Over Press / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelskspråklige versjonen av Stieg Larsson-suksessen «The Girl with the Dragon Tattoo» har ikke premiere før i desember.

Nå kan man imidlertid få et lite innblikk i filmen, som er regissert av David Fincher. Den første traileren har nemlig funnet veien til YouTube.

Traileren, som varer i omkring 1.40 minutter og ikke viser noen replikker, får skryt fra Hollywood-mediene.

«Det ser ut til at den Oscar-nominerte regissøren av «The Social Network» har funnet veien tilbake til hans røtter i filmer som «Fight Club» og «Se7en». På den måten har han skapt en mørk, episk fortelling.», skriver nettstedet Huffington Post.

Den tidligere James Bond-skuespilleren Daniel Craig spiller rollen som Mikael Blomkvist i filmen. Nykommeren Rooney Mara spiller rollen som Lisbeth Salander.

I den svenske versjonen av filmen spilte Noomi Rapace den samme rollen. Rapace høstet mye skryt og fikk strålende kritikker for sine prestasjoner, så det vil ikke være feil å si at Rooney Mara har noen store sko å fylle.

Mara pådro seg i september en alvorlig skade under innspillingene, noe som sørget for at produksjonen stoppet helt opp. Heldigvis fikk skuespilleren leget skaden, og filminnspillingen kunne fortsette.

Se traileren her:Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Salander-stjernen hardt skadet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer