Se, så like de er!

Milla Jovovich tok med datteren på motevisning i Paris.

MINI ME: Milla Jovovich (t.h) og Paul W. S. Andersons (bak t.v) datter Ever Gabo er svært lik supermodell-mammaen sin. På Jean-Paul Gaultier-visningen i Paris onsdag matchet både ansiktsutrykkene og viftene deres.   Foto: Stella  Pictures
MINI ME: Milla Jovovich (t.h) og Paul W. S. Andersons (bak t.v) datter Ever Gabo er svært lik supermodell-mammaen sin. På Jean-Paul Gaultier-visningen i Paris onsdag matchet både ansiktsutrykkene og viftene deres. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodell og skuespiller Milla Jovovich (35), kjent fra blant annet «Det femte element» og «Resident Evil»-filmene, viste stolt frem datteren Ever Gabo (3) i Paris onsdag denne uken.

Sammen med ektemannen, regissør Paul W.S. Anderson (46), tok hun med den søte 3-åringen på den kjendisspekkede Jean-Paul Gaultier-visningen i den franske motehovedstaden. Jovovich selv var iført en elegant kjole i sølv og sort, mens ektemannen var avslappet i jeans, hvit t-skjorte og sort blazer.

Lille Ever Gabo var derimot mer sommerlig antrukket, i en småblomstrete kjole med knyttestropper og hvite sandaler. Den lille familien så ut til å more seg på en av de fremste radene på motevisningen, men likheten mellom mor og datter var enda tydeligere.

Ikke bare har 3-åringen arvet Jovovichs kastanjebrune hår og blågrønne øyne - hun kom også med en imponerende etterlikning av moddelmammaens ansiktsuttrykk! Med en sort håndvifte som matchet Millas, så virkelig Ever Gabo ut som supermodellens «mini me»...

Jovovich og Anderson giftet seg i august 2009, et par år etter at Ever Gabo kom til verden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var fly forbannet!   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer