Se, så like de er!

Victoria Beckham postet avslørende bilde på Twitter.

POSTET BILDE: «Jeg tok dette fantastiske bildet, og jeg ville bare dele det med dere. Baby Harper som koser med pappa!», skriver Victoria Beckham på Twitter. Foto: Twitter
POSTET BILDE: «Jeg tok dette fantastiske bildet, og jeg ville bare dele det med dere. Baby Harper som koser med pappa!», skriver Victoria Beckham på Twitter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli kunne fotballstjernen David Beckham (36) og den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham (37) for fjerde gang juble over å ha blitt foreldre, etter at Victoria  fødte datteren Harper Seven.

- Baby Harper er den skjønneste jenta jeg noensinne har sett. Jeg har blitt forelsket igjen, skrev den tidligere Spice Girls-stjernen på sin egen Twitter-profil fire dager etter at lille Harper Seven kom til verden.

Nå tar Victoria i bruk det verdensomspennende nettsamfunnet igjen, denne gangen for å vise sine «følgere» sin ektemann, som ser svært lykkelig ut der han holder den lille i sine armer.

«Jeg tok dette fantastiske bildet, og jeg ville bare dele det med dere. Baby Harper som koser med pappa!», skriver hun i forbindelse med det vedlagte bildet av en tydelig stolt og glad David med sin nyfødte i armene.
 
Bildet viser også at den drøye én måned gamle babyen allerede begynner å bli svært lik sin pappa, noe som sannsynligvis ikke er den verdenskjente fotballspilleren imot...
 
David og Victoria har også sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6). Tidligere har Victoria Beckham avslørt at de tre guttene også er meget, meget glade over å ha fått en lillesøster.

- Vi er så takknemlige alle sammen. Guttene elsker søsteren så høyt, har firebarnsmoren tidligere skrevet - også det på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt forelsket igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer