Se, så like de er!

Brad og Angelina lagde flyplass-kaos med barna i Tokyo.

HOLDT HENDER: Brad og Knox holdt hender på vei gjennom Haneda-flyplassen i Tokyo. Bak dem gikk Shiloh med samme sveis som pappa. Hundrevis av fans hadde møtt opp for å få et glimt av superfamilien. Foto: All Over Press
HOLDT HENDER: Brad og Knox holdt hender på vei gjennom Haneda-flyplassen i Tokyo. Bak dem gikk Shiloh med samme sveis som pappa. Hundrevis av fans hadde møtt opp for å få et glimt av superfamilien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superparet Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (36) lagde kaos da de landet på Haneda-flyplassen i Tokyo tirsdag.

Skuespillerparet er i storbyen for å promotere Brads nye film «Moneyball». Det hadde hans japanske fans fått med seg, som møtte opp på flyplassen i hopetall.

Nettstedet JustJared skriver at paret og barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne måtte brøyte seg gjennom hundrevis av oppmøtte, som ønsket seg et glimt av stjernene.

Brad gikk hånd i hånd med sønnen Knox på vei gjennom flyplassen, noe fotografene fikk med seg. Og likheten mellom far og sønn er slående, det samme er likheten mellom Brad og datteren Shiloh, som har like sveiser.

I «Moneyball» spiller Pitt mot Philip Seymour Hoffman og Jonah Hill. Filmen ble sluppet i USA i september, og har norgespremiere 6. januar 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tatt på fersken av barna