Se, så like de er!

Nå følger tenåringsdatteren også i Heather Locklears fotspor på lerretet.

MOR OG DATTER: Heather Locklear og datteren Ava er prikk like. Nå blir de også skuespiller-kollegaer. Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Heather Locklear og datteren Ava er prikk like. Nå blir de også skuespiller-kollegaer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Melrose Place»-stjernen Heather Locklear (50) er for tiden avhengig av legehjelp etter at hun i januar ble kjørt til sykehus i hui og hast, ifølge People.

Locklear - som måtte hentes i ambulanse etter å ha inntatt en farlig blanding av alkohol og reseptbelagte medisiner - har også kranglet så mye med sin samboer Jack Wagner (52), at politiet har måttet rykke ut til deres hjem.

Men selv om privatlivet er preget av turbulens, kan Heather - som slo igjennom som Sammy Jo i «Dynastiet» på 80-tallet - trøste seg med en ting, sin datter Ava (14).

Tenåringen - som er resultat av Locklears tidligere ekteskap med Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora (52) - er i ferd med selv å bli en kjendis i Hollywood, blant annet på grunn av at hun har arvet mammas utseende.

Og i løpet av 2012 følger hun for første gang også i sin berømte mammas fotspor som skuespiller.

Ava har nemlig kapret en rolle i den kommende filmen «This is 40».

- Jeg skal starte med skuespill og gleder meg veldig. Det blir gøy, sa hun i septemer til det amerikanske TV-programmet Extra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Heather Locklear kan bli tiltalt for vold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer