Se, så like de er!

Moteikonene slåss om å være Hollywoods hippeste småbarnsmor.

<strong>PRIKK LIKE:</strong> Det var omtrent bare hårfargen som skiller moteekspertene Rachel Zoe og Victoria Beckham da de dukket opp med hvert sitt barn i Los Angeles og New York. Rachel med sønnen Skyler, Victoria med datteren Harper Seven. Foto: All Over
PRIKK LIKE: Det var omtrent bare hårfargen som skiller moteekspertene Rachel Zoe og Victoria Beckham da de dukket opp med hvert sitt barn i Los Angeles og New York. Rachel med sønnen Skyler, Victoria med datteren Harper Seven. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Er du kjendisstylist, og nybakt mamma, vil du gjerne være den velkledde småbarnsmoren i Hollywood.

Men Rachel Zoe (40) - programleder for mote-programmet «The Rachel Zoe Project» - må tåle hard konkurranse om fotografenes oppmerksomhet fra den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham (37).

Victoria er også svært opptatt av mote og sparer ikke på pengene når det gjelder å kjøpe designerklær til seg selv eller sin nye øyensten - datteren Harper Seven (sju mnd.).

Og kanskje har de to mote-ekspertene valgt de samme butikkene å hande i. De kvinnelige kjendisene var nemlig til forveksling like da de dukket opp på gata i Los Angeles og New York.


Hvem synes du kler seg best? Si din mening til høyre!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbragte sommeren med puppene ute

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer