Se så lik hun er blitt pappa!

Skuespillerdatteren er en blåkopi av sin berømte far Will Smith.

DELER RAMPELYSET: Will Smith deler gjerne rampelyset med sine barn. Har er de på premieren av barnefilmen Madagascar 3 i New York. Der moren Jada spiller en flodhest.  Foto: All Over Press
DELER RAMPELYSET: Will Smith deler gjerne rampelyset med sine barn. Har er de på premieren av barnefilmen Madagascar 3 i New York. Der moren Jada spiller en flodhest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Datteren til kino aktuelle Will Smith (43), Willow, er bare 11 år, men ligner allerede sin far i stor grad.

Hun har barbert av seg alt håret, i likhet med sin far. Dermed blir likheten mer slående enn noensinne. Både Willows øyne, munn og ører ligner faren, som for tiden er aktuell på norske kinoer i filmen «Men In Black 3».

Smith-barna stjal showet da de var i Norge, og opptredde på Nobelkonserten i 2009.

Unge Willow har allerede sunget duett med Nicki Minaj, i sangen Fireball fra 2011, og hun har vunnet flere priser for beste nykommer og unge artist fra NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) og BET Awards (Black Entertainment Television).  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Will Smith oppdaget kona med Marc Anthony   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer