Se, så lik han er mamma!

Det er ikke vanskelig å se hvem som er moren til vesle Zuma...

SOM TO DRÅPER VANN: Det er ikke vanskelig å se at vesle Zuma har arvet utseendet til mamma Gwen Stefani. Foto: Stella Pictures
SOM TO DRÅPER VANN: Det er ikke vanskelig å se at vesle Zuma har arvet utseendet til mamma Gwen Stefani. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Gwen Stefani (42) og hennes ektemann Gavin Rossdale (46) stortrives i rollen som foreldre for sine to sønner Zuma (3) og Kingston (5).

Søndag benyttet de derfor sin fridag til å ta med de aktive smårollingene til lekeparken Underwood Family Farms i California, og det var liten tvil om at utflukten falt i smak hos guttene.

Mens Kingston har arvet hårfargen til sin pappa, er det imidlertid liten tvil om at Zuma likner mest på sin berømte mamma.

Med sitt lange lyse hår er han nesten en kopi av den tidligere «No Doubt»-vokalisten...

Se flere bilder fra Kingston og Zumas tur i lekeparken nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer