BABYLYKKE: Gisele Bundchen og Tom Brady har så langt ikke kommentert ryktene om at de venter barn, men nå begynner det å bli vanskelig for paret å skjule det lenger... Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Gisele Bundchen og Tom Brady har så langt ikke kommentert ryktene om at de venter barn, men nå begynner det å bli vanskelig for paret å skjule det lenger... Foto: All Over PressVis mer

Se så fort magen vokser!

Men Gisele Bundchen har fortsatt ikke bekreftet graviditeten...

SEHER.NO: Verdens best betalte supermodell, Gisele Bundchen (29), og quarterback-ektemannen Tom Brady (32), har så langt ikke villet bekrefte at de venter deres første barn sammen.

I juli stilte imidlertid supermodellen opp på et fotooppdrag for klesmerket London Fog, og det var pressetalsmann Dari Marder som da klarte å forsnakke seg og avsløre graviditeten.

- Selv om Gisele ble fotografert gravid, har de fleste av bildene blitt retusjert for å verne om hennes privatliv under denne fantastiske, men også svært personlige tiden, sa Marder til Daily Mail.

Men selv om Gisele ikke har bekreftet at hun venter barn, er det tydelig at supermodellen er i lykkelige omstendigheter.

Ferske bilder viser nemlig at 29-åringen allerede har fått en ganske så stor kul på magen, skriver TMZ.com.

Ifølge venner nær Gisele og Tom skal babyen nedkomme i desember.

Supermodellen er allerede godt forberedt for morsrollen, da hun lenge har opptrådd som stemor for Bradys sønn, John Edward Thomas Moynahan (1).

Brad fikk sønnen med ekskjæresten Bridget Moynahan kort tid etter at han ble sammen med Gisele.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er hun gravid