Se, så forelsket!

Et halvt år etter bryllupet er hvetebrødsdagene fortsatt ikke over for Katy Perry og Russell Brand.

HETT KYSS: Russell Brand nølte ikke med å kysse sin kone Katy Perry foran fotografene før premieren på filmen «Arthur» i London tirsdag. Foto: All Over Press
HETT KYSS: Russell Brand nølte ikke med å kysse sin kone Katy Perry foran fotografene før premieren på filmen «Arthur» i London tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Russell Brand og popstjernen Katy Perry stod for et av fjorårets mest omtalte bryllup, da de for seks måneder siden ble smidd i hymens lenker i den indiske jungelen.

I tiden etter bryllupet har imidlertid stjerneparet hatt liten tid til hverandre. Mens Katy Perry har reist rundt på turné, har Russell Brand vært opptatt med sin rolle i nyinnspillingen av 80-talls komedien «Arhur».

Derfor nølte ingen av turtelduene med å ta igjen de to tapte, da de begge møtte opp på den røde løperen under filmens premiere i London tirsdag.

I filmen spiller Russell Brand millionæren Arthur, som blir tvunget til å velge mellom sine penger og kvinnen han elsker.

Priva så det imidlertid til at Russell og Katy ikke var i tvil om at de er de rette for hverandre, da de kysset hverandre til jubel fra tilskuerne.

«Arthur» har norsk premiere 6. mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger stormet bryllupsfesten