Se, så forelsket!

Cristiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk klarte ikke å holde fingrene fra hverandre på VIP-tribunen...

KYSS, KLAPP OG KLEM: Irina Shayk fokuserte mer på kjæresten Cristiano Ronaldo enn tennis-finalen i turneringen Spanish Open. Foto: Stella Pictures
KYSS, KLAPP OG KLEM: Irina Shayk fokuserte mer på kjæresten Cristiano Ronaldo enn tennis-finalen i turneringen Spanish Open. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo (26) og Victoria's Secrets-modellen Irina Shayk (25) har til tross for sine travle yrker vært nærmest uatskillelige siden de ble kjærester for ett år siden.

I februar meldte den britiske avisen News Of The World at portugisiske Ronaldo - som møter Norge i EM-kvalifiseringskamp 4. juni - hadde fridd og fått ja fra sin kjære, men dette har paret foreløpig verken bekreftet eller avkreftet.

Da de to søndag dukket opp sammen med Ronaldos lagkamerat i Real Madrid, Iker Casillas og hans kjæreste Sara Carbonero under finalen i det spanske tennismesterskapet, oppførte imidlertid de to seg som om de allerede var gift.

Paret spøkte, flørtet, kysset og klemte hverandre - og brød seg ikke om nysgjerrige blikk fra tilskuerne på tribunen...

Den romantiske tennis-daten kommer en uke etter at Ronaldo ikke ble tatt ut til kampen mellom Real Madrid og Real Zaragos, noe han markerte med å kysse Irina på tribunen...

Tennisfinalen i Spanish Open endte med at Novak Djokovis slo Rafael Nadal 7-5 og 6-4 i sett.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk ja på Valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer