Se, så forelsket!

Bond-piken Olga Kurylenko får ikke nok av sin nye kjæreste. Se bildene!

FOR YOUR EYES ONLY: Den tidligere Bond-piken Olga Kurylenko legger ikke skjul på at hun er hodestups forelsket i den 18 år eldre skuespillerkollegaen Danny Huston. Foto: FameFlynet
FOR YOUR EYES ONLY: Den tidligere Bond-piken Olga Kurylenko legger ikke skjul på at hun er hodestups forelsket i den 18 år eldre skuespillerkollegaen Danny Huston. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Olga Kurylenko (32) ble kjent over hele verden da hun fikk rollen som Bond-pike i filmen «Quantum of Solace» i 2008.

Snart er hun aktuell i den nye Tom Cruise-filmen «Oblivion», og lenge gikk det rykter om at det hadde blitt hete følelser på settet mellom henne og den nyskilte superstjernen.

Men tirsdag viste den ukrainskfødte skjønnheten - som nå har skaffet seg fransk statsborgerskap - at det er en annen filmstjerne som har kapret hennes hjerte.

Kurylenko la nemlig ikke skjul på sine følelser, da hun dro på en romantisk badetur i Miami sammen med skuespilleren Danny Huston (50) - kjent fra filmer som «X-Men Origins: Wolverine» og «Wrath of the Titans».


I matchende rødt badetøy flørtet kjærestene hett og brydde seg ikke om blikk fra de andre badegjestene.

Foreløpig har imidlertid ikke villet kommentere om de planlegger å ta forholdet et skritt videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson er singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer