Se, så forelsket!

Rumer Willis klarte ikke å holde hendene unna kjæresten. Se video!

SEOGHØR.NO: I sommer ble Rumer Willis (24) sammen med skuespilleren Jayson Blair (27), og på badeferie i Miami var det tydelig at kjærligheten fortsatt er sterk. 

Paret koste, klemte og kysset i bølgene og så ikke ut å få nok av hverandre. 

Som datter av skuespillerne Bruce Willis og Demi Moore er Rumer vokst opp i rampelyset, men liker ikke oppmerksomheten fra pressen. Flere fotografer sto på stranden og knipset ivrig i vei, og da paret kom opp fra vannet haglet det løs med spørsmål. En tydelig irritert Rumer ville ikke gi noen kommentarer. 

Willis nøt tiden på stranden og kunne glemme de siste månedenes problemer. Rumer og søstrene er nemlig svært bekymret for moren Demi som etter den svært så offentlige skilsmissen fra Ashton Kutcher (34) raste ned i vekt, og ble senere lagt inn på avrusningsklinikk. 

- Demi har vært veldig trengende overfor døtrene sine, og de begynner å bli veldig lei av det. De vil at hun skal oppføre seg som moren deres - ikke en ny lillesøster, forteller en kilde til nettstedetRadarOnline


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døtrene fryser ut Demi