OMFAVNER FARSROLLEN: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman er for tiden på en romantisk ferie i St-Tropez, men Lauren er fortsatt gift med TV-stjernens kamerat.  Foto: FameFlynetSweden
OMFAVNER FARSROLLEN: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman er for tiden på en romantisk ferie i St-Tropez, men Lauren er fortsatt gift med TV-stjernens kamerat. Foto: FameFlynetSwedenVis mer

Se, så forelsket!

Simon Cowell tok med sin gravide elskerinne på kjærlighetstur.

SEOGHØR.NO: I sommer kom sjokkavsløringen om at Simon Cowell (53), som i mange år har levde det glade liv med piker vin og sang, skal bli pappa. TV-dommeren hadde en hemmelig affære med kameratens kone Lauren Silverman (36), men det hele ble avslørt da Lauren ble gravid. 

Det var lenge usikkert hva Simon synes om babysjokket, men nylig fortalte han at han gleder seg til å bli far for første gang. 

- Jeg er stolt over å skulle bli far. Det er ikke noe jeg har tenkt på tidligere, men nå synes jeg det blir fint. Ting har forandret seg i livet mitt den siste tiden - til det bedre. Lauren er veldig spesiell for meg, sa han til BBC. 

Nå ser det ut til at Cowell satser alt på familielykke. Han har blitt advart om at Lauren er en lykkejeger som kun er ute etter formuen hans, men 53-åringen bryr seg ikke om vennenes mistanker.

Han tok med seg Lauren til jet-zet-paradiset St-Tropez i Frankrike der han og den vordende moren koste seg i solen. De to leide også en bil og Simon viste Lauren severdighetene.

Silverman, som har en sønn fra sitt første ekteskap, ble fotografert mens hun holdt på magen som nå har fått en liten kul. Hun overøste Simon med kos og kyss og de to så svært forelsket ut. 

Lauren og ektemannen Andrew skal raskt ha blitt enige om skilsmisseoppgjøret og begge skal ønske en slutt på ekteskapet så fort som mulig.

Det gjenstår å se om lykken blir langvarig. Simon har nemlig uttalt at han ønsker seg familie, men at han ikke klarer å være trofast. 

- Hvis jeg visste at jeg klarte å holde meg, hvordan skal jeg si dette på en pen måte, trofast, ja, da vil jeg gjerne ha barn. Jeg liker unger, har han tidligere uttalt til Sunday Mirror. 

LES OGSÅ: - Hun tok dem på fersken