Se, så forelsket Jordan er!

Kjendisparet klarte ikke å holde hendene fra hverandre foran badegjestene. Se bildene!

HET STEMNING: Det var ikke bare temperaturen som førte til kokende stemning mellom Katie Price og Leandro Penna i svømmebassenget i Marbella. Foto: Stella  Pictures
HET STEMNING: Det var ikke bare temperaturen som førte til kokende stemning mellom Katie Price og Leandro Penna i svømmebassenget i Marbella. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Katie og Leandros hete svømmetur nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Katie Price (32)- også kjent under modellnavnet Jordan- startet en sverm av forlovelsesrykter da hun tidligere denne måneden dukket opp på en boksignering med en stor diamantring på fingeren.

Forløpig har både Katie og hennes argentinske modellkjæreste Leandro Penna ikke villet kommentere ryktene, men paret så ut til å allerede ha startet på hvetebrødsdagene da de lørdag dukket opp i den spanske byen Marbella.

I svømmebassenget til utestedet Ocean Club flørtet de to heftig med hverandre, og kysset hett uten å bry seg om nysgjerrige blikk fra de andre badegjestene.

- Nå kan jeg i det minste si at jeg er forelsket i Leandro. Jeg har vært det lenge, men ville ikke si «woo», skrev Katie tidligere denne måneden på sin side hos nettstedet Twitter.

Katie Price har tidligere vært gift med popartisten Peter André fra 2005 til 2009 og giftet seg i februar 2010 med den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid. Paret bestemte seg for å gå hver sin vei i mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste fram ring på fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer