Se, så forelsket de er!

Stjerneparet viste følelser på het badeferie.

STORMFORELSKET: Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Stella Pictures
STORMFORELSKET: Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Carolines sønn, Pierre Casiraghi (22), er like stormende forelsket i sin Beatrice Borromeo.

Paret er for tiden på en romantisk ferie i Formentera i Spania, og der skjulte de virkelig ikke følelsene de har for hverandre.

Bryllupsspekulasjonene har over lang tid gått sin gang, og bildene fotografene tok av paret, setter ingen stopper for akkurat det.

Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, tror imidlertid at Pierre kommer til å vente med frieriet til hans onkel gifter seg.

- Det kan virke som Pierre Casiraghi er i ferd med å overta storebror Andreas posisjon som Grimaldi-familiens storsjarmør og kvinnebedårer. Og prinsesse Carolines yngste sønn er utvilsomt en både sporty og sjarmerende kar, har Totland tidligere sagt.

- Pierres forhold til den italienske skjønnheten har vart en god stund nå, så det kan vel hende at de to turtelduene så smått begynner å planlegge en fremtid sammen. Men jeg tror ikke noen av de tre Casiraghi-barna har noe hastverk med  å gifte seg. Selv håper og tror jeg at vi først vil få se deres onkel, fyrst Albert , feire bryllup med sin Charlene Wittstock før den tid. Da med Pierre og hans søsken med kjærester blant gjestene…

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får ikke nok av vakre Beatrice

SPORTY: Paret koste seg på volleyballbanen. Foto: Stella Pictures
BADEFERIE: Pierre og Beatrice koste seg i vannet. Foto: Stella Pictures
LIKE FORELSKET: Bryllupsryktene svirrer for paret. Foto: Stella Pictures
STORMFORELSKET: Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo. Foto: Stella Pictures