Se, så forelsket de er!

Det norske kjendisparet viste sin kjærlighet på nasjonaldagen.

ROMANTISK: Sverre Goldenheim gir Tine Eriksen Schatz et skikkelig kyss på kinnet. 17. mai feirer de nemlig sammen. Foto: Privat
ROMANTISK: Sverre Goldenheim gir Tine Eriksen Schatz et skikkelig kyss på kinnet. 17. mai feirer de nemlig sammen. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: For et par uker siden ble det kjent at «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen Tine Eriksen Schatz (47) har funnet tonen med 20 år yngre utelivskongen Sverre Goldenheim (27).

For ikke mange dagene siden ankom Schatz Norge. Og til Seher.no innrømmer de to at de har tilbrakt mye tid sammen. Mandagen, selveste 17. mai, feirer de selvsagt sammen.

- Vi møttes på lørdag, og har vært sammen siden det. Vi er ikke helt kjærester ennå, men vi er veldig betatt og glade i hverandre. Vi er like gærne, uten tvil! Hun er en bra dame, sier Goldenheim til Seher.no.

17. mai med Tine - det blir en eneste lang fest, forsikrer Sverre.

- Nå har vi vært i en frokost hos noen venner av meg. Men nå skal vi ut å gjøre byen utrygg.

20 år er altså hva som skiller de to turtelduene. Men det bryr de seg ikke nevneverdig om.

- Jeg var med når vi feiret sønnens 26-årsdag, jeg. Jeg har vært stefar før, sier Sverre Goldenheim med et smil, mens Tine ikke legger skjul på at hun er lykkelig over utviklingen den siste tiden.

- Vi har det bra, vi, Sverremannen og jeg.  Mannen er gal, men egentlig ikke slik alle tror, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er han Lenes nye mann?