Se, så forelsket de er!

Fire måneder etter at hun fjernet begge brystene strålte Angelina Jolie som aldri før. Se de fantastiske bildene og videoen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra filmpremieren i videoen over og bildespesial med Brad og Angelina nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I slutten av mai kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (38) valgte å fjerne begge brystene i frykt for å utvikle brystkreft.

Skuespilleren fikk vite at hun bar å samme kreftgen som sin mor og at hun hadde 80 prosent sjanse for å bli rammet av sykdommen, derfor valgte Jolie å gå til drastiske tiltak for å sikre seg en fremtid sammen med sine seks barn. 

I et innlegg i New York Times avslørte Jolie sin private kamp og hun har siden fått mye skryt for å sette fokus på den viktige saken. 

Brad Pitt (49) har hele tiden vært en god støtte for Angelina, og tirsdag kveld var det hennes tur til å støtte forloveden.

Angelina var tilstede på premieren av Brads siste film «World War Z» i Berlin og tok pusten fra alle i en kroppsnær hvit kjole fra Ralph & Russo. Kjolen var spesialdesignet for Angelina og viste frem hennes fortsatt flotte former. Jolie har allerede fått rekonstruert brystene. 

37-åringen reiser nå verden rundt sammen med Brad for å støtte ham og kaste glans over hans nye film. Søndag viste hun seg offentlig for første gang etter operasjonen på Brads filmpremiere i London, og dagen etter var paret på rød løper i Paris. Ved begge anledninger gikk Jolie i sort, men i Berlin tirsdag kveld valgte hun derimot en kritthvit kjole. 

Filmparet skrev autografer og poserte på bilder med fansen. Tirsdag fylte Angelina 38 år og fikk overrakt gaver og lykkeønskninger fra fansen, og Pitt uttrykte sin beundring for kjæresten. 

- Jeg er veldig stolt av henne, og samtidig lettet over at hun ikke kommer til å dø av sykdommen. En fars største bekymring er å holde familien samlet, i sikkerhet og i livet. Hun gjorde det. Jeg blir litt rørt av å tenke på det, sier han ifølge avisen The Sun til Sky News.

LES OGSÅ: - Jeg er lettet over at hun ikke kommer til å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer